Gode intensjoner.

Gode intensjoner. Alltid så gode. Så forbanna gode. I morgen skal jeg gå tur. En skikkelig lang tur. Jeg gleder meg.

Våkner. Det tar litt tid å komme meg ut av senga, men treningsklærne finnes fram. På med dem. Om et par timer er jeg på tur. Så godt det skal bli. Må bare vente så jeg kan tenke klart gjennom smertene. Jeg venter en time. Jeg venter to. Klokka tolv slår tanken meg at det begynner å haste. Kanskje må jeg bare ta den nest lengste turen. Nå bør kroppen ha sluttet å herje sånn innvendig. Det skal jo ikke gjøre vondt nå. Men det gjør vondt. Og jeg er så ubeskrivelig sliten. Apatisk sliten.

Egentlig vil jeg bare legge meg. Spole tilbake. Starte dagen på nytt. Men det går jo ikke. Klokka går så fort. Og inni meg går alt så fryktelig sakte. Jeg sliter med å reise meg opp. Den minste ting gjør vondt i dag. Og når sant skal sies føler jeg meg utmattet bare av å være til. Utmattet av å ha stått opp. Utmattet av å ha satt på en vask med klær. Utmattet fordi jeg sitter oppreist. Så patetisk...

Treningsklærne er fortsatt på, men om få strakser skifter jeg. Må ut for å handle middag.

Intensjonene var gode. Kroppen var bare veldig uenig. Jeg pleier å gå uansett. Jeg gjør det bare. Overser kroppens intense protest. Men ikke nå. Ikke når smertene har dominert så lenge. Da blir min vilje stadig veid opp mot om det er verdt de påfølgende smertetimene. Verdt en ettermiddag og kveld der jeg er kvalm, svimmel og frustrert. Av ren smerte.
Har jeg overskuddet til det i dag? Helt ærlig? Jeg har ikke det.

Intensjonene får være så gode de bare vil. Det gikk ikke som jeg skulle ønske i dag. Men I MORGEN! Da skal jeg gå!

3 kommentarer

Mariann

26.05.2014 kl.15:19

"The road to hell is paved with good intentions" :P Jeg har også gode intensjoner. Nå f.eks. Burde jeg egentlig gjøre noe helt annet. Det jeg hadde tenkt, ting som jeg burde fått unna for lenge siden, som stresser meg når jeg ikke har tid å ta tak i det. Men så gjør jeg det ikke likevel. Og jeg har ikke engang smerter. Huff. Ta meg sammen! Takk for påminnelsen!

Håper i morgen blir en bedre dag! Du er sterk!

Ann-Helen Forsberg

26.05.2014 kl.19:39

Håper på en bedre form for deg i morra! <3

Prinsesse Grønn

26.05.2014 kl.19:53

Mariann: Det er så fint med de intensjonene man bare kan smykke seg med. Men så viser det seg ofte at smykkene egentlig er laga av bajs... :p Jeg håper du får gjort det du skulle, om ikke i dag, så kanskje i morgen? For morgendagen skal bli bedre!

Prinsesse Grønn

26.05.2014 kl.19:54

Ann: Takk, vakre du. <3

Skriv en ny kommentar

hits