Nytt år. Nye muligheter?Nytt år. Nye muligheter. Sannsynligheten for at jeg hiver meg over noen nyttårsforsetter er så ikke-eksisterende at jeg ler inni meg av å tenke på det. Jeg har ikke vært utenfor døra siden kvart over midnatt nyttårsaften. Selv om jeg burde trent mer enn litt ribbefett av ræva. I kveld bakte jeg cookies. Med en så stor mengde fett og sukker i at jeg er sikker på at naboene fikk diabetes av steikosen. Jeg går rundt uten sminke, uten bh og har tilnærma flytta inn i joggebuksa.
Jeg er så stappfull av ny energi grunnet dette fabelaktige nye året at jeg sover midt på dagen. På sofaen. Bare få timer etter at jeg har stått opp. Til mitt forsvar er dette fordi jeg drømmer om jævlig svære slanger, innleggelser på lukket avdeling og diverse annet snacks om natta. Så jeg er trøtt som en bjørn som har blitt vekket midt i vinterdvale når klokka ringer om morgenen. Jeg er så trøtt at jeg drømmer at jeg skrur av klokka. Også blir jeg grinete fordi klokka fortsatt ringer. 
Det er vått og helvetes glatt ute. Jeg føler meg fengsla i mitt eget hjem. Mitt eget rotete hjem. Jeg HOLDER på å gjøre det mindre rotete her da. Men den eneste måten å gjøre det MINDRE rotete er å KASTE rotet. Noe jeg ikke er helt i stand til for tiden. Så egentlig driver jeg bare på med å flytte rotet fra en plass til en annen.
Jeg har ingen mål for 2013. Jeg har fått tildelt en lege jeg ikke har møtt. Og jeg står på venteliste på fysikalsk behandling. Jeg gikk ut av 2012 med å miste behandlerne mine.
Og jeg føler meg som en slaskete kroniker uten mål og mening i livet.
Men so what? Jeg vet året blir så bra som jeg gjør det til.
Og selv om jeg ikke har vært utenfor døren ennå, og selv om jeg baker cookies på en torsdag - så gjenstår det fryktelig mange dager av dette nye året vårt.
Jeg skal vel alltids få gjort noe fornuftig innen året er omme og vi nok en gang skåler og skråler oss inn i et nytt år.

Godt freaking nytt år - folkens. 

2 kommentarer

Sylvia - InterPals

26.01.2013 kl.15:57

Det skal nok komme mange gode dager i lópet av dette nye áret, har allerede begynt med deg dette ná, med den turen du akkurat kom deg tilbake igjen fra, og flere fine planer i sikte :-) Det er flott med á vaere positiv. Men vonde dager vil ogsá komme, dette er ná en del av livet várt. Men vi skal nok komme oss over de vonde dagene ogsá, og bli sterkere av det. ;-) :-)

Godt á kunne komme inn i et nytt ár uten á ha for store mál som sá mange andre folk liker á gjóre av nyttársforsetter, sá mange setter mál framfor seg som er lite sannsynnlig á bli noe av i nyáret, om man klarer á sette nyttársforsetter som en vet en kan ha klare á gjóre i nyttáret, da er man smart og fornuftig ;-) Derfor lurt á tenke godt igjennom hva man ónsker á fullfóre etter nyttár, man má ná ogsá ha en sterk vilje for á virkelig ville fullfóre det ogsá da. ;-) Syns du har fine tanker for dette nyttáret, man má ogsá ta en dag om gangen.

Godt Nyttár ónsker og Klemmer!

Prinsesse Grønn

20.02.2013 kl.00:37

Sylvia: <3

Skriv en ny kommentar

hits