Kirkenes!Jeg kommer til å angre. Angre på at jeg valgte å se The mentalist. Angre på at jeg leste Post secret sitt siste innlegg. Angre på at jeg skriver dette.
Hvorfor? Fordi klokken snart er halv tre. I seg selv er det en helt kurant tid for en klokke. Det eneste problemet er at jeg skal sitte på et fly klokken 08:55 i morgen tidlig.
Og jeg må derfor sitte på et tog 07:01. Og jeg sover ikke. Greit jeg er begavet, men å blogge i søvne, det er ikke noe jeg behersker særlig godt.
Jeg skal hjem i morgen. Jeg er jo hjemme nå. Og jeg reiste hjemmefra på torsdag. Jeg er en bortskjemt snørrvalp som har så mange steder jeg kan se på som HJEM.
Heldig. Det er det jeg er.
I morgen er det Kirkenes for alle penga. Kirkenes. Fantastiske Kirkenes.
Om jeg ikke heller havner på et fly til Uganda fordi hjernen min er en rosin grunnet mitt selvforskyldte søvnunderskudd. 
Jeg kan ikke noe for at en ørneflokk har tatt bolig i meg. Det er forbanna vanskelig å sove med ørner i hele kroppen.
Jeg gleder meg så ufattelig masse til å være hjemme igjen. Hjemme. Der jeg kan puste inn Finnmarksluft. Og der folk ikke sier HÆ?! når jeg sier navnet mitt.
Hjertet mitt er i brann. Og nå, nå skal jeg tvangssove litt.
Kirkenes! I will see you soon! Én kommentar

dependcosmetic

29.12.2012 kl.16:02

Hei og gratulerer som vinner av Luke 15 i vår kalender! Send oss en mail til hint-reklame@hotmail.com og merk mailen med den luken du vant. Send oss adressen deres :) Håper du blir fornøyd med premien din :)

Skriv en ny kommentar

hits