Noko nytt.

Vel. Jeg har nevnt min fabelaktige nye venn: TRØTTHETEN. Det virker som at den har bestemt seg for at jeg er dens aller beste venn, selv om jeg glatt innrømmer at følelsen ikke er gjensidig. Uansett. Nå har den uendelige trøttheten fått besøk. Av noe så latterlig som INSOMNIA. Jeg får ikke sove. Eller. Jeg gjør jo det. Men ikke før jeg har ligget våken i to-tre timer. Ikke før jeg har lest samtlige nyheter på nettavisene til VG, Dagbladet og Aftenposten. Jeg har også tid til å oppdatere alle spill jeg har gående i Wordfeud, se på alle bildene på feeden min på instagram og oppdatere facebook femten ganger i timen. 
Verden er IKKE så spennende at jeg heller vil ligge våken med telefonen klistra i trynet enn å sove. Men jeg bare finner ikke roen.
Og om noen tror man blir mindre trøtt av å holde på på dette viset så kan jeg avkrefte det med en gang. Så jeg tyller i meg en energidrikk om morningen og lar hjernen være innpakket i fire lag bomull resten av dagen. Så er det samme runddansen når natta siger på igjen. Denne vinteren tar knekken på meg. Hjelper IKKE at det regner HELE tiden heller. Jeg er MØKKLEI regn:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits