Massasje.

Det er ingen hemmelighet at jeg sliter med mye smerter i kroppen min. Jeg har gått med kroniske smerter siden 1998. I løpet av denne tiden har jeg prøvd mange forskjellige behandlinger. Massasje er noe av det kroppen min setter mest pris på. Jeg ser alltid fram til massasjetimer, selv om det der og da er smertefullt så vet jeg at jeg får det bedre etterpå. Iallefall har det alltid vært sånn. Fram til jeg på søndag fikk massasje i Praha....

Jeg fikk massasje av en svært hardhendt og brutal dame. Ei dame som ikke forstod at smerteutbruddene mine var langt utenfor det en normal massasje fører med seg.
Jeg husker jeg gjennomgikk en indre kamp mens jeg lå der. Der den ene delen fortalte meg at det er normalt at det gjør vondt å bli massert - og jeg HADDE ekstra vondt med mange muskelknuter da. Den andre delen som tryglet meg om å få henne til å slutte. Den delen hylte i hele meg. Den delen var overveldet over at hver centimeter av kroppen min var fylt til randen av ren og skjær smerte. Jeg følte en stund at jeg bare var smerter. Det hele var så overveldende og kroppen min var fullstendig lammet av den intense smerten som spiddet meg de 90 minuttene massasjen varte.

Ikke før etterpå innså jeg hvor galt dette egentlig var. Da jeg ikke kunne sitte inntil noe med ryggen. Da jeg følte det som om jeg var blitt angrepet av til ville og sultne ulver som hadde tygget i stykker ryggen min.. Jeg måtte sjekke hvordan ryggen så ut. Og jeg fikk sjokk. Jeg hadde flekker i hele korsryggen. Mørkeblå og delvis sorte flekker. Jeg ble kald i hele kroppen. Tanken på at jeg hadde ligget avkledd og fått en sånn behandling av et medmenneske var skremmende og satte meg ut litt.

Flere ganger brøt jeg sammen i gråt. Ufrivillig, men overveldende gråt. Det ble for mye å bære på. I tillegg var smertene og utmattelsen jeg kjente på så ekstrem at jeg slet virkelig.
Det var en forferdelig opplevelse. Rett og slett. I dag er det fredag kveld. Jeg har fortsatt blåflekker i korsryggen og kjenner fremdeles på smertene den dama påførte meg.
Dette skal ikke skremme meg fra å masseres igjen, men jeg trenger en lang pause etter dette...

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits