Blinkskudd?

Etter å ha sett gjennom flere av bildemappene mine måtte jeg le litt. Jeg er ikke så flink å slette unna bilder som ikke blir helt bra. Så jeg sitter med svært mange bilder som definitivt ikke gjør seg særlig godt i fotoalbum. Øyeblikk fanget som man helst burde satt fri. Jeg skal rett og slett vise noen fabelaktige eksempler på disse såkalte blinkskuddene....


Når det er kaldt ute, blåser mye eller begge deler så renner det konstant av øynene mine. Og jeg tørker "tårer" så det ikke skal se ut som jeg har gått rundt gråtende gjennom hele ferien. Det feila litt her.


Se så fin lillesøster jeg har! Hun er til og med nesten helt i fokus! Jah....


For ikke å snakke om den flotte lillebroren min. Se så fin han er når han hopper på trampolina!


Dette er selvportrett på høyt nivå. Neste gang husker jeg kanskje å justere zoomen før jeg prøver å knipse bilde av meg selv?


Jeg går tydeligvis i søvne når jeg er på skogstur....


Og sist, men slett ikke minst. Prøv å ta bilde av to livlige rotter mens de kravler rundt på kroppen din..... (Halen hans var forresten sånn fra han ble født)

Så. Ja. Ikke alle bilder er bilder man samler i fotoalbum og mimrer over med slekt og venner. Men de får meg likevel til å le. Og da er det igrunnen greit at de ikke havna rett i søppeldunken.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits