Dagen kunne godt ha vært bedre.Etter gode dager denne helgen våkner jeg i dag etter en natt med lite og dårlig søvn. Det er varmen som er skyld i mitt søvnunderskudd, ingen tvil. Har vært så varm i natt at jeg slett ikke har følt meg komfortabel i min egen kropp. Så jeg har kasta meg rundt som en eller annen proff turner. Og det. Det straffer seg.
Nå er ryggen min helt på bærtur. På bærtur etter skikkelig sjeldne bær som bare vokser i en eller annen gudsforlatt jungel.
Med andre ord. Jeg har det vondt. Jeg prøver å gjøre husarbeid. Men det blir uutholdelig å stå oppreist etter cirka fire minutter. Så jeg driver på med en merkelig form for intervalljobbing her. Det går veldig sakte, men sånn nogenlunde framover i det minste. Og jeg presser meg ikke så mye mer enn det kroppen egentlig tåler.
Jeg tar denne dagen med et halvt smil. Jeg har hatt det så fint denne helga at det får være greit med en dag der jeg titter litt inn i helvete. Det er ok. Jeg takler dette.
Det er bare godt å tenke på at de dagene jeg har vært gjennom nå har fyllt meg med pågangsmot og nyladede batterier. Litt motstand gjør meg sterkere.
Og smertene dreper meg ikke, de gjør meg bare tøffere.

God uke!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits