Nay og Yay!

Nay:

 - Kulde i JUNI. Dette er den måneden som skal overbevise meg om at jeg ikke har latt hjernen dryppe ut av ørene og at det er derfor jeg fortsatt bor her. JUNI skal få meg til å glemme månedene med helvetesvinter. JUNI skal være min venn. Nå er det vel og merke meldt 18 varme og ei feit sol på himmelen i morgen. Så da satser jeg på at JUNI gjør jobben sin.


(Ok, så ille er det ikke. Bildet er tatt på bursdagen min for noen år siden. Bursdagen min ER vel og merke 14. mai.....)

- Rot. Det er steike ta meg overalt. Jeg er selvsagt klar over at det ikke er små nisser som slenger tingene mine vegg i mellom og lar meg ta meg av ryddingen. Neida, visstnok er det jeg som roter. Men jeg vil gjerne skylde på noen andre likevel.  
- Å svette i søvne. Mulig en selvmotsigelse siden det liksom er så kaldt her. Vel, soverommet har ikke alltid skjønt at det er kaldt. Så jeg våkner av at håret på halvparten av hodet mitt ser ut som det er bolig for en kråkefamilie på åtte.

- Oppvask. Går delvis under rot, men er hatprosjekt nummer en her i huset. Mulighet og plass til oppvaskmaskin er nesten viktigere enn at det er tak på neste kåken jeg flytter til.

- Smerter. Det må nevnes. I ryggen min har de funnet ting de vanligvis bare finner hos folk over sytti. Det er sjeldent et pluss når man ikke engang har passert tredve. Jeg vurderer å sende klagebrev til både far og mor, men om det hjelper noe særlig er vel heller lite sannsynlig.
 - Eksamensresultat man må vente på i ukesvis. Jeg er en utålmodig sjel. Jeg vil vite hvor crap on a stick jeg egentlig gjorde det i norsk skriftlig. Hah. Hvem skulle tro at min svakeste eksamen i år skulle bli norsk skriftlig. Jeg som trodde jeg var god i morsmålet mitt. Kanskje er jeg egentlig mer samisk enn jeg skulle tro.

Yay:

- Pretty Little Liars. At dette faktisk står øverst på lista sier litt om hvor tragisk lite jeg har å fylle livet mitt med for tida. Men jeg er hekta. På en herlig fjortisaktig og halvhjernedød måte. Ja til mer tanketom tid i døgnet!

-  Praha. Jeg reiser dit en tur om ikke lenge. Der skal jeg shoppe. Drikke øl. Spise god mat. Og ha fine dager med fantastiske damer.


(Meg og bestemor på en av våre tidligere jenteturer)

- Dette (klikk på bildet):- At jeg har denne som ringetone på mobilen for tiden:Jeg elsker at mobilen synger på nederlandsk til meg hver gang noen ringer. Eneste ulempen er at jeg mister litt lysten på å faktisk TA telefonen når den ringer.

- At jeg er blitt hekta på neglelakk. Jeg har så jentete negler at jeg nesten blir skremt. Jeg som tidligere fikk fullstendig fnatt av å ha farge på neglene går nesten på veggene om jeg nå må gå uten farge på neglene. Litt ekstra farge i hverdagen kan man ikke klage på.

- Imsdal med smak av markjordbær. Og Bonaqua med smak av Mango og Guava. Når jeg drikker tre liter vann om dagen så kan vann bli bittelitt kjedelig. Da er det fantastisk å slenge inn en flaske med smak i dagskvoten.

- At kjæresten ser ut som han er hentet ut av hvilket som helst band på sekstitallet grunnet en noe sær hårsveis for tiden. Håret hans vokser som uvær og legger seg som en litt spesiell Beatles-hjelm på hodet hans. <3 

6 kommentarer

wa2wo.blogg.no

21.06.2012 kl.23:56

Haha må le av det du skriver om Pretty Little Liars, kjenner meg igjen bare med The Vampire Diaries. Pinlig sånn som jeg holder på. Måtte tilogmed inn på Faceinhole og sette sammen meg og Damon.. Patetisk much? Men men;)

Alice

22.06.2012 kl.01:56

Elsker absolutt alle "Yay'ene" dine og skulle gjerne hjulpet deg med "Nay'ene". Men her er altså ventet 24 grader og REGN i morgen, hvor gøy er det tror du?? (mager trøst i at andre har det verre, men... ;-) Nyt din sol og de 18 gradene du og kulda...vel, du er nydelig som is-dronning. ;-)

Oppvasken skulle jeg gjerne tatt for deg. Elsker en ren og skinnende oppvaskbenk, og med det målet i sikte så går resten som en lek.

..og kanskje du skulle hatt deg en sånn liten sak?? http://www.whiteaway.no/benkoppvaskmaskiner/

De duger utmerket, selv om du nok må danse oppvaskvalsen med de største pannene likevel. ;-)

Du får sende sensor til meg for noen ord om karakteren i skriftlig norsk ikke blir topp. Vet ikke om mange andre som skriver så drivende godt som du så om du ender opp med noe bedre enn det beste så er det noe riv ruskende gale med vårt opplæringssystem. :-)

Jeg har levert direkteklage til opphavet for min mandags-rygg, men det hjalp ikke det spøtt så bare stryk den fra listen din først som sist. Hvem vet hva som venter deg rundt neste sving? Har sett dem som stabler seg på beina etter mange rygg-rullestol-år, og de trodde heller aldri de kunne bli bedre - så gi aldri opp håpet!!. :-)

Rot!!???! Vel, her har jeg bare én trøst.... Det blir mindre av det om du plukker opp etterhvert. ;-)))

Vet ikke om svaret mitt hjalp på dagen din, men ditt innlegg gjorde godt for lattermusklene mine.

Klem fra meg c",)

Alice

22.06.2012 kl.04:33

Hmmmm....skulle altså være: "om du ender opp med noe VERRE enn det beste...." c',)

Prinsesse Grønn

22.06.2012 kl.18:09

wa2wo Jeanette: Haha, godt det ikke bare er jeg som er sånn passe småsprø når det kommer til tvserier. Jeg ble nesten litt trist i dag da jeg oppdaga at jeg hadde sett så mange episoder at jeg hadde tatt igjen sendinga i USA. Så nå må jeg vente i flere daaaager på neste episode. UHØRT! Patetisk? Neh, det har jeg ikke sett! ;)

Prinsesse Grønn

22.06.2012 kl.18:12

Alice: Fine du. <3 Jeg blir så glad av deg. Har hatt en fin dag i sola i dag. Var vel og merke så mye og så kald vind at de 18 varme ikke kjentes ut som mer enn 14, men sol var det. Jeg spiste til og med is. Utendørs. Fine dagen! :)
Vi har utrolig lite benkeplass, bare to små flekker. Vi har vurdert benkeoppvaskmaskin, men det er rett og slett ikke plass på kjøkkenet vårt. Frustrerende. Men det står høyest på ønskelista når vi flytter!
Du er så snill og god. <3 Takk for at du muntrer meg opp med gode og fine ord.
Ha en fin helg, vakre.
Klem! <3

Prinsesse Grønn

22.06.2012 kl.18:13

Alice: Hihi, jeg skjønte faktisk det. ;)

Skriv en ny kommentar

hits