Jeg vil bort fra meg selv.Noen dager føles det som om jeg bor i et fengsel. Ikke et sånt fengsel man bare kan spasere ut av om noen låser opp døra, men et fengsel som består av min egen kropp og mitt eget sinn.
Dager som denne går inn i rekken av dager innpakket i bomull. Jeg enser lite av det som skjer rundt meg. Er nok noe egosentrisk disse dagene.
Det eneste jeg virkelig føler på er smerter.
Smertene tar forskjellig form. Noen dager er den liten, den oppleves kun som en murring, som en tergende irritasjon som tidvis hugger til. Andre dager, som i dag, er den stor og skremmende. Som et digert monster som gjør det den kan for å herje med meg. Den hyler og skriker, slår rundt seg, stikker meg med skarpe knivblader og tygger på muskler og  nerver med store huggtenner.
Dette er en sånn dag. En av de vonde.
En sånn dag der jeg bare må klamre meg fast. Så jeg ikke faller av verden. Dette er en slik dag der jeg ikke finner ro i meg selv.
Jeg gjør bare det jeg kan for å slippe å fokusere. Jeg vil ikke tenke. Tankene er sjeldent en venn på slike dager. Så jeg lar det være. Gjør tanketomme ting som likevel får tiden til å gå.
Det blir jo bedre i morgen. Jeg må bare holde ut.
Og heldigvis er jeg ikke aleine. Jeg har en armkrok jeg kan synke inn i om det blir for mye. Armer som ikke gir slipp på meg, uansett hva. Det er veldig godt å vite. Godt å kjenne på. At jeg ikke må kjempe mot slike dager alene. Selv om smertene er mine.
Så er det ikke like ille å bære når jeg har noen ved min side som tar meg for den jeg er og som bare holder rundt meg og stryker på meg til jeg slapper litt mere av.
I morgen blir bedre. I morgen vil jeg kanskje ikke føle meg så overkjørt og dårlig. I morgen klarer jeg kanskje tanken på å være i min egen kropp. Uten å føle meg innestengt og fanget.
Kroniske smerter. Kanskje for alltid.
Man må bare gjøre det beste ut av det. Selv om det innebærer dager som denne. Dager der jeg biter tennene sammen.
Og ønsker meg langt bort. Bort fra meg selv. 

6 kommentarer

Mariann

13.06.2012 kl.18:40

<3

Prinsesse Grønn

13.06.2012 kl.18:48

Mariann: <3

Lisbeth/Kinga27

13.06.2012 kl.20:10

Kjære Pia!

Jeg forstår deg så godt, ja mye bedre enn jeg skulle ønsket.

Ting har forværret seg veldig for meg i det siste og nå styres bortimot alt jeg skal gjøre av hvordan kroppen min er fra time til time.

Blåser en kjempeporsjon utholdenhet, omtanke og bedre tider over fjellet til deg.

Lar det bli en overdose denne gangen jeg, siden du er så god at du fortjener mere enn jeg har.

*Klem*

Prinsesse Grønn

16.06.2012 kl.21:32

Lisbeth/Kinga27: Kjære deg. Jeg liker absolutt ikke at du forstår hvordan jeg har det. Jeg skulle mer enn noe ønske at du ikke forstod, at du ikke måtte slite sånn som du gjør nå. Du fortjener bedre. Håper ting blir bedre for deg snart, vennen. Klem!

plosiv

19.06.2012 kl.07:39

<3 Sender en varm klem.

Prinsesse Grønn

22.06.2012 kl.18:07

plosiv: Varme klemmer tar jeg imot med glede. Og gir deg gjerne noen igjen. Du skriver så godt for tiden. Jeg liker det! <3

Skriv en ny kommentar

hits