Utslitt.

Jeg hadde ikke trodd det skulle kreve så mye av meg. At jeg skulle være så mentalt utslitt og så fysisk stappfull av smerter. Jeg skjønte det ville bli slitsomt med fire eksamener på tre uker. Selvsagt. Men jeg trodde ikke det var snakk om slike dimensjoner. Jeg er så ferdig at jeg ikke tenker klart. Jeg vil bare likke i halvveis våken koma på sofaen mens verden går sin gang utenfor. Overskudd og energi er fremmedord og jeg fatter ikke hva jeg skal gjøre for å få kropp og sinn tilbake på plass igjen.
Jeg får virkelig kjenne på hva kroppen min er i stand til å gjøre mot meg når jeg ikke lytter til signalene den sender. Jeg har smerter fra en annen verden. Smerter som er så intense at det er vanskelig å sette seg ned. Det er et helvete å kle på seg. Jeg har det ikke bra. Men jeg kjenner heller ikke så mye på det. Akkurat nå må jeg holde hodet over vannet til jeg er ferdig med eksamen i morgen. Jeg har også en konfirmasjon jeg skal være oppegående til førstkommende søndag. En uke i sør vil gjøre meg godt. Selv om også det vil gjøre meg sliten. En blanding mellom slitsomt og avslapping. Jeg gleder meg. Dette er svært godt for psyken min. Siste eksamen vil være i boks i morgen. Og så får jeg alt på avstand etterpå ved å sette meg på flyet sørover. Det blir ekstremt godt med en uke omringet av familien min. Jeg gleder meg til å se mennesker jeg sjeldent får være sammen med. Mennesker som betyr enormt mye for meg.
Jeg er spent på å se hvor lang tid det vil ta før kroppen min tilbakestilles. Før jeg igjen er klar for å gå turer i skog og mark. Før jeg igjen kan fokusere på hus og hjem og meg selv. Kanskje vekkes hodet til livet igjen av å være på reise. Kanskje er dette akkurat det jeg trenger. For nå. Akkurat nå, Er jeg så sliten at jeg bare vil gråte. 

2 kommentarer

Mariann

01.06.2012 kl.19:13

Jeg syns du er så utrolig flink!!! :) Du er en av de sterkeste jeg vet om <3

Prinsesse Grønn

13.06.2012 kl.18:48

Mariann: Tusen takk, du aner ikke hvor mye det betyr! <3 Godeste og snilleste. <3

Skriv en ny kommentar

hits