I feel good!

Så rart det føles å våkne med en komplett følelse av lykke. Skitne kopper, rotete hus, klær som må brettes og gulv som definitivt bør støvsuges - alt blir fullstendig meningsløst og helt og holdent oversett. 
I dag er det eneste av betydning at jeg virkelig har det bra. Jeg kjenner ikke for ofte på følelsen av å være hundre prosent stolt av meg selv. Det er ikke hver dag jeg mestrer noe og smilende kan si at jeg har gjort mitt beste - og mitt beste er mer enn bra nok.
Men i dag, dagen derpå, i dag kjenner jeg gleden og stoltheten pulsere gjennom kroppen. Jeg har på under en uke hatt to muntlige eksamener. To halvtimer jeg har gruet meg sånn til at jeg aldri i livet turte tenke på å få til et særlig godt resultat. Og nå, nå er det overstått. Med to soleklare femmere som resultat. Dette er kunnskap JEG har gitt meg. Dette er arbeid JEG har gjort. Dette er MIN fortjeneste. Og jeg kan egentlig ikke beskrive hvor godt det føles. Så i dag skal huset få være som det er. Rotet går ingen steder. Støvet er der også om noen dager. Jeg skal bare sole meg i stoltheten og den tilfredse gleden som fyller hver celle i kroppen. Dette er komplett lykke. Dette er en dag som skal huskes. Dette er en følelse jeg skal dra fram seinere, på dager der jeg føler meg ubrukelig. Da skal jeg si til meg selv: DU FIKK TIL DETTE! DU ER FAEN MEG BRA NOK, AKKURAT SÅNN SOM DU ER! 

2 kommentarer

Harald Eriksen

16.05.2012 kl.10:52

Kjæmpeglad på dine vegne Pia.... knuseklæm!! :-)

Prinsesse Grønn

29.05.2012 kl.17:47

Harald Eriksen: Tusen takk, verdens beste onkel! Klem! <3

Skriv en ny kommentar

hits