Steinar Breiflabb.

Jeg skulle egentlig ikke dele denne historien. Rett og slett fordi den er så flau. Men. Here it goes.
Jeg og samboeren min flytta til Brønnøysund for godt over to år siden. Da vi ikke var spesielt lokalkjente til å begynne med så valgte vi å gå på en del oppdagelsesferder. Deriblant en tur over brua som fører til ei øy. På øya er det et skilt som forteller at det skal finnes et skulpturlandskap i nærheten. Vi fant det ikke da vi leita der for et par år siden. I går prøvde vi igjen. Vi gikk en LANG tur og utforsket de delene av øya vi mente det var logisk å plassere et skulpturlandskap. Og da vi ikke så snurten av dette så utforsket vi like så greit de mindre logiske plassene i tillegg.
Til slutt måtte vi bare gi opp. På vei hjem googler samboeren min dette. Og finner ut at det vi da har gått glipp av er en breiflabb ved navn Steinar som en kunstner har laget. I det vi går videre går det et lite lys opp for meg og jeg spør om det KAN være at breiflabben rett og slett er den haugen med stein som befinner seg sånn cirka rett utenfor døra vår. Men vi finner igrunnen ut at det ikke kan stemme. Vel. Til vi kommer hjem da. Og jeg studerer den steinhaugen jeg daglig har slengt øynene på siden jeg flytta hit. Og joda, den ser da mistenkelig mye ut som en fisk?! 
Vi har da gått ikke bare en, men TO turer for å finne en fisk som bor utenfor stuevinduet vårt. Det vil jeg si er godt jobba.
Kunstkjennere skal vi vel ikke kalle oss med det første. Eller andre.
Her er iallefall breiflabben Steinar:HER kan du lese mer om skulpturlandskap Nordland som Steinar breiflabb er en del av.

8 kommentarer

Harald Eriksen

30.04.2012 kl.23:10

GENIALT!

Passa godt åsså nå - æ trængte nåkka å flire av..... :-)

Klæm!

Prinsesse Grønn

01.05.2012 kl.11:12

Harald Eriksen: Det skulle ikke vært lov å være så vimsat. :p Men fint å få andre til å flire iallefall. ;) Klem!

KindleJoy

01.05.2012 kl.15:57

Hei Pia! Gratulerer med å vinne Dune-bøkene! De var etterspurte :-) For sende dem til deg trenger jeg adressen din. Kunne du sendt den til meg på: mykindlejoy@gmail.com så sender jeg bøkene i posten imorgen. Ha en fortsatt nydelig flott 1.mai :-)

Prinsesse Grønn

01.05.2012 kl.19:16

KindleJoy: Kjempegøy å vinne! :) Jeg sendte deg en mail nå nettopp. Ha en fortsatt fin kveld. :)

Mariann

06.05.2012 kl.00:39

HAHAHA! Søte breiflabben.. og dere, knis! :D

Prinsesse Grønn

06.05.2012 kl.19:29

Mariann: Vi ler ennå av den turen der. :p

Rebella

16.05.2012 kl.03:59

Hahaha!

Prinsesse Grønn

29.05.2012 kl.17:43

Rebella: Ja, vi er så fryktelig smarte at jeg nesten blir skremt. ;)

Skriv en ny kommentar

hits