Prosjekt Meg.

Jeg har ikke lagt "prosjekt meg" på hylla. Det har bare fått spille litt i bakgrunnen.  Jeg har hatt andre ting å fokusere på. Ting som på sett og vis inngår i prosjektet, men ikke like aktivt som det jeg ønsket. Jeg går nå til fysioterapeuten min cirka to ganger i uka. Behandlingen hos henne er en kombinasjon av trening, pusting, avslapping og litt massasje. Vi snakker mye sammen. Jeg liker henne utrolig godt og kjenner kroppen min har godt av å være hos henne.
I tillegg har jeg basseng en gang i uka. Nå har jeg vel og merke ikke vært der siden før påske fordi de har renovert bygget litt de siste ukene. Men i morgen er det klart for en ny runde i bassenget.
Jeg har blitt flinkere å gå tur. Jeg meldte meg ut av treningsstudioet fordi jeg følte jeg gav de pengene mine uten å få noe igjen for det. Ikke fordi studioet i seg selv var dårlig, men fordi kroppen min har perioder der trening er så og si utelukket grunnet sterke smerter.
Men tur kan jeg stort sett alltid gå. Og nå prøver jeg å få inn en tur hver dag. Dette har jeg bare godt av. Spesielt i den perioden jeg er inne i nå. Jeg skal ha fire eksamener veldig snart. Jeg stresser meg opp til et punkt der jeg ikke finner fotfeste - og frykten tar dermed over. Jeg trenger disse turene for å finne en form for indre ro som kan gi meg styrke og tro på meg selv slik at jeg kommer meg helskinnet gjennom eksamenstiden.
Vekta har stått ganske stille siden før påske. Men nå har jeg droppet en kilo til den siste uka. Så totalen ligger på 8,5 kilo. Det er EGENTLIG litt tidlig å si det, da jeg bare har veid meg med den vekta to dager på rad. Så for alt jeg vet er jeg oppe på 7,5 igjen i morgen. Men. Det får så være.
Det ser ut til at sola titter litt fram fra skylaget her i dag også. Noe som gjør turgåing hakket mer fristende. Vi har vært heldig med været i det siste. Bank i bordet.
Men før det blir tur skal jeg ha i meg mat - og jeg skal helst lese litt språkhistorie. Heldige meg. 

6 kommentarer

Harald Eriksen

26.04.2012 kl.10:10

Keep going!

Stoor klæm fra onkel!!!!!

Prinsesse Grønn

26.04.2012 kl.20:15

Harald Eriksen: Prøve så godt æ kan, selv om det går i sneglefart. ;) Klem!

Elisabeth, Innerst i veien

27.04.2012 kl.23:58

Synes du har en fin plan. Gåturer gjør underverker for både form og hode.

Prinsesse Grønn

28.04.2012 kl.02:23

Elisabeth, Innerst i veien: Tusen takk. Jeg må bare gjøre det kroppen faktisk tillater. Og gåturer er noe den er med på for tiden uten for store protester. :)

Rebella

16.05.2012 kl.04:03

Jeg er STOLT av deg! Du er en sann inspirasjon, og det vet jeg virkelig å sette pris på, tro meg, så ekstra takk for det♥

Prinsesse Grønn

29.05.2012 kl.17:45

Rebella: Jeg er utrolig takknemlig for at du, du som har vært en inspirasjon for meg så lenge kan si at jeg inspirerer deg. Takk. <3

Skriv en ny kommentar

hits