Stressa.

Jeg trengte luft. Jeg er godt trent i å bære masker. Og i dag bar jeg en høflig, smilende og avslappet maske, samtidig som at jeg på innsiden var hysterisk, i ferd med å bryte sammen i gråt og med ekstrem lyst til å knuse verden. Det var vel en bagatell for mange. Det ville nok ikke vært så ille for andre. Mest sannsynlig ville de fleste bare trukket på skuldrene uten å tenke videre over dette.
Jeg derimot. Jeg fikk ikke dette til. Jeg vil så gjerne mestre noe. Jeg vil så gjerne slippe å føle meg dum.
Så jeg gikk ut på trappa. Pusta dypt. Flere ganger. Satte solbrillene tilbake på nesa. Sendte en melding til kjæresten. Og begynte å gå.
Jeg prøvde febrilsk å finne ro nok i meg selv til ikke å gråte. Det gikk ikke særlig lenge. Heldigvis skjulte solbrillene de fortvilte tårene mine. Jeg er frynsete for tiden. Det er for mye for meg akkurat nå. Både fysisk og psykisk. Bare jeg kommer meg gjennom MAI uten å gnage tapeten av veggene i ren frustrasjon så må jeg si meg fornøyd. Jeg vil bare overleve denne eksamenstiden. Så jeg kan føle meg på kanten av smart. Det hadde vært noe! 

8 kommentarer

Kaisa I

23.04.2012 kl.21:41

Et steg av gangen Piami så går det her veldig bra. Et kort og konkret mål av gangen, så kommer man sæ sakte men sikkert frem til "the big finnish".

Æ har virkelig trua på dæ, for æ vet nemlig at du e kjempe smart, og at du e ekstremt flink å ordlegge dæ. Finn dæ ditt eget system og vær streng med dæ sjøl i arbeidet. "dørstokkmila" (eller "åpne-bokamila kanskje?) e lang og hard, men som bilde over sir; kanskje ikke så lett, men det e absolutt verdt det :)

Glaest i dæ <3

Prinsesse Grønn

24.04.2012 kl.08:51

Kaisa I: Du har helt rett, vennen. Takk for fine ord. Har heldigvis en fin kjærest som hjelpe mæ å dele opp arbeidet så det ikke skal føles så utruli overveldende... Det e ikke nå problem å lese. Problemet ligg i at æ har så mye å lese at æ e redd æ ikke skal huske alt. Men. Det skal gå bra. Det må bare gå bra! Glaest i dæ, lillemor. <3

kiaya

24.04.2012 kl.14:50

Stor klem til deg søta *KLEM*

Harald Eriksen

24.04.2012 kl.16:10

Du e unik - ingen e maken....

...håpe du finner roen og troen.

Stor klæm fra onkel - GLA' I DÆ!

Stå på Pia!!!

Prinsesse Grønn

26.04.2012 kl.20:14

kiaya: Stor klem til deg også, vakre. <3

Prinsesse Grønn

26.04.2012 kl.20:15

Harald Eriksen: Tusen takk, onkel. Trua kommer og går litt. Men æ skal klare det her. Det e helt sikkert. :) Veldig gla i dæ! <3

Rebella

16.05.2012 kl.04:05

Jeg kan bare ikke få sagt hvor glad jeg er på dine vegne for at mai nå ser ut til å gå så bra for deg - det ER så godt å lese hvor bra det har gått skolemessig sett, og dermed også inni deg, vil jeg tro. Det er så godt å se smilet ditt og vite at det er ekte helt innenfra også:) Måtte det holde seg slik lenge, lenge, lenge.

Prinsesse Grønn

29.05.2012 kl.17:47

Rebella: Mai har vært en bra måned for meg. Gode ting har skjedd hele måneden igrunnen. Jeg er virkelig så utrolig stolt av det jeg har fått til. Nå gleder jeg meg bare til en sommer med sol og varme og familie og gode stunder. :)

Skriv en ny kommentar

hits