Uka mi.

Dette har vært en uke med mye opp og en god del ned. 

Jeg har gått tur i skogen. Sett på at den vakre skogen er tynnet ut. Hugget ned.


Jeg har vært til fysikalske behandlinger. Og prøver intensivt å lære meg å slappe av. Det er minst like mye jobb som den fysikalske treningen.
Jeg har nok en gang fått bekreftet at man ikke må stole på at folk gjør jobben sin uten at man dobbeltsjekker. Papirer blir rotet bort. Jeg får svi.
Jeg har oppdaget at ikke alle er som man ønsker de er. Det er slitsomt når det fører til at man må ta valg som forandrer forholdet man har til diverse mennesker.


Jeg har bestemt meg for at jeg ALDRI skal lese et helt verk av Olav Duun med mindre det står om liv. Jeg hater Olav Duun.
Jeg har nok en gang kjent i hjertet at det finnes få steder på planeten som er så vakre som Brønnøysund når byen bades i solskinn. Bare synd solskinnet ikke blir værende lenge av gangen.


Jeg har sett mer enn hva godt er av rettsaken. Jeg våknet i natt fordi jeg måtte på do. Og det første jeg tenkte på var et sitat av ondskapen selv. Da ble jeg litt skremt.
Jeg har kjent på at jeg har et behov for å føle meg viktig. Det er ikke ofte den følelsen blir tilfredsstilt når jeg stort sett bare driver rundt meg selv om dagene.
Jeg har fått kjenne hvor heldig jeg er som har ei venninne som er der for meg uansett hva. Jeg vil aldri miste henne igjen. Hun er min beste.

Jeg har hatt smerter som tilsier en ny dårlig periode. Sånne jeg må stålsette meg for med jevne mellomrom. Om jeg føler det er rettferdig? Hell no.
Jeg har det bra. Selv om ensomhet, smerte, glede, kjærlighet, savn, frustrasjon, sinne og stress går hånd i hånd. Som det så og si alltid gjør. 

 

2 kommentarer

Pia

21.04.2012 kl.19:26

Flate, jeg kjenner deg jo ikke, og da er det ikke så lett å vite hva man skal si for å trøste. Sånn at trøsten blir ekte, om du skjønner. Men jeg kan si at du er pen, du har kul humor, og det er helt greit å hate Olav Duun. Jeg har aldri lest et helt verk av Olav Duun og jeg har klart meg bra i livet.

Og jeg er helt sikker på at du er viktig. Jeg har aldri møtt eller hørt om mennesker som ikke er viktige for en eller annen. Kanskje man ikke veit det sjøl eller kanskje man ikke vil tro det sjøl. Men du er viktig for noen, tro meg!

Prinsesse Grønn

21.04.2012 kl.21:02

Pia: Du trøster igrunnen på den perfekte måten. Du fikk meg til å smile. Det er nok for meg. :) Jeg har det egentlig bra. Uka har bare vært iblanda litt mye røffhet. Så jeg satser på at kommende uke blir litt lettere å takle. Så får man se om jeg har rett i det da.
Det er bare innimellom sånne dumme episoder som gjør at man føler seg liten og ubetydelig. Jeg vet jo EGENTLIG at jeg er viktig. Jeg bare glemmer det litt til tider.
Olav Duun kan seile sin egen sjø. Såfremt jeg ikke blir spurt ut om han på eksamen. Da må jeg nemlig seile sammen med han. Og det vil jeg virkelig ikke. :p

Skriv en ny kommentar

hits