En så mye bedre dag.

Det blir bedre. Selv dager som ser ut som sorte hull, dager man er sikker på at man ikke kommer seg hel gjennom, fører til dager som er bedre.
Og i de mørkeste kroker finnes det også små glimt av glede og lys.
Jeg har det bra i dag. Dette har så langt vært en utrolig fin dag.
Jeg har kosa meg i mitt eget selskap. Jeg har brukt kroppen - på tross av smerter. Jeg har syklet meg en tur med sola i ryggen. Jeg har smilt til menneskene jeg har møtt på veien.
Jeg har vært i min egen boble av gode tanker og følelsen av å leve. Det føles så godt når de vonde dagene drar med seg en av disse fantastisk lyse dagene.
På en merkelig måte er dager som denne mer fargerik, fuglene kvitrer litt vakrere, menneskene smiler litt bredere.
Fokuset endrer seg fra bunnløs smerte og frustrasjon til gleden over å ha en kropp som kan ta meg med på sykkeltur.
Jeg er så heldig som lever det livet jeg lever. Jeg er så opptatt av å se gledene framfor sorgene, noe jeg har gjort til det fulle i dag.
Joda, smertene henger igjen som en vond hangover, men det er ok. For gårsdagen er heldigvis historie.
Jeg snur nesa framover og er bare stolt over at jeg styrkes hver eneste gang jeg kommer meg gjennom de sorte dagene.
Jeg har en kropp som gjør meg vondt, som stadig setter meg på prøver jeg er usikker på hvordan jeg skal mestre. Men igjen og igjen kommer jeg meg nogenlunde helskinnet gjennom.
Og det gjør meg stolt.
Dette er en fin start på helgen.
Jeg koser meg i sofakroken sammen med min kjære og gleder meg til morgendagen.
God helg! 

2 kommentarer

Alice

13.04.2012 kl.23:40

Godt å høre at du har en slik god dag i dag. Det fortjener du virkelig.

Det har jeg også hatt og ligger her på sofaen og er enda boblende full av endorfiner etter dagens gleder, og i "prinsessesengen" ligger farmor lille prinsesse og sover og vil vekke meg i morgen tidlig med verdens beste smil og full av iver for den nye dagen som gryr. :-)

Håper du får mang, mange slike dager. Selv om du kanskje ikke føler det sånn så mestrer du faktisk de dårlige dagene også. Du kommer deg gjennom dem og klarer å finne din sedvanlige positive holdning tilbake gang på gang. Det er det som er mestring - ikke være lykkelig hver dag når livet er ekstra vondt til tider.

Ha en strålende fin helg! Klem fra Alice

Prinsesse Grønn

14.04.2012 kl.22:52

Alice: Jeg trengte en så god dag som gårsdagen etter å ha hatt en svært slitsom torsdag. Dagen i dag har også vært nydelig. Jeg nyter det til det fulle og for alt det er verdt. :)

Så herlig at du har prinsessa på besøk. Kan tenke meg hun er litt av en vitamininnsprøytning.

Det er godt å lese det du skriver, at jeg mestrer de dårlige dagene, det er ikke alltid det føles sånn når det står på, men du har jo rett, jeg finner raskt tilbake til det positive og gode i livet, det er kanskje akkurat det som er mestring. :) <3 Takk for påminnelsen.

Håper du har en fin helg. Du fortjener det beste. Klem fra Pia.

Skriv en ny kommentar

hits