Sorgfulle minner.

I det siste har tankene ofte vandret tilbake til den junidagen da livet mitt ble snudd opp ned. Den natta jeg våknet av en av de verste telefonene jeg noensinne har fått. De timene jeg satt skjelvende i krampegråt under pleddet på sofaen. Dagene som fulgte der verden var pakket inn i lyd- og lystett vatt. Jeg gikk rundt i en svimmel tåke. Følte at jeg var plassert utenfor samfunnet. 
Jeg måtte på butikken den dagen. Jeg så meg i speilet, vel vitende om at sorgen stod skrevet med sprittusj i hele ansiktet mitt. Jeg tok på meg mørke solbriller og gikk ut. Det var fint vær ute. Jeg husker det. At jeg tenkte det var fullstendig meningsløst at solen skinte. Jeg kom på noe på vei til butikken som minte meg om henne. Klarte ikke å holde tårene tilbake. Tørket bare bort tårene etterhvert som de fant veien nedover kinnene mine. På vei hjem kjente jeg hvor sliten jeg var. Hvor tunge tankene var, de som opptok all plass i meg. Litt tilfeldig løftet jeg blikket mitt. Jeg la merke til ei lita jente som stod og så på meg fra et vindu. Hun kan ikke vært mer enn tre, kanskje fire år gammel. Hun stod helt stille og bare studerte meg. Da jeg så på henne smilte hun bredt og vinket til meg med den lille hånda si. Jeg smilte forsiktig og vinket tilbake. I det øyeblikket var det noe som fallt på plass. Jeg visste at jeg ville komme meg gjennom dette også. Som jeg hadde kommet meg gjennom ting jeg ikke trodde var mulig tidligere.
Sorgen og savnet holdt strupetak på meg i uker, måneder, år. Den dag i dag er det fortsatt overveldende øyeblikk der jeg ikke fatter at hun er borte. At den junidagen var virkelig.
Men innerst inne lever jeg i troen på at livet er vakkert og hver dag er en gave. Den dagen da verden fallt i grus var gaven et smil og et vink fra en liten jente...

Savner deg, Verr. <3 

6 kommentarer

Silje

18.03.2012 kl.12:06

Veldig sterkt skrevet! Jeg gråter på dine vegne!

Prinsesse Grønn

18.03.2012 kl.12:26

Silje: Tusen takk for fine ord. <3

Mariann

18.03.2012 kl.18:33

<3 <3 <3

Prinsesse Grønn

18.03.2012 kl.18:37

Mariann: <3 <3 <3

Hilde Antila

20.03.2012 kl.08:35

Kjære, kjære Pea-min <3

Æ læs, å æ grin, grin, å læs, grin av mange grunna, men i dag mest fordi æ svane dæ..... <,3

Prinsesse Grønn

25.03.2012 kl.18:02

Hilde Antila: Ikke gråte, vennen min. <3 Savne dæ, gla i dæ! <3

Skriv en ny kommentar

hits