Musikk nå for tiden.

Jeg har en sær tendens til å bli littegranne hekta på enkelte sanger. Musikk som kanskje ikke alle blir like hekta på. Siden jeg traff kjæresten min har jeg forandret meg litt på musikkfronten. Tidligere hadde jeg problemer med å like musikk jeg ikke forstod teksten på. Tekst er veldig viktig for meg - og jeg mente bastant at det ikke var mulig å falle for musikk om man ikke skjønte hva de sang om. Men så ble jeg introdusert for Bløf. Og selv om jeg trengte litt tid på å bli vant med at de synger på nederlandsk så ble jeg etterhvert frelst. Og nå tar jeg meg ofte i å like musikk selv om jeg ikke har snøring om hva de synger. Anyways.
Her er iallefall noen av de sangene jeg nynner på inni hodet mitt for tiden:


Michel Teló - Ai se eu te pego 


Gotye - Somebody that I used to know (feat.Kimbra)


Bløf & Sabrina Starke - Meer kan het niet zijn


Halvdan Sivertsen - Twisted little star

Ahhhh, jeg elsker musikk!

4 kommentarer

Mariann

20.02.2012 kl.18:49

Ah, Halvdan Sivertsen! <3 :)

Prinsesse Grønn

22.02.2012 kl.20:42

Mariann: Halvdan er helt! <3

Rebella

12.03.2012 kl.02:31

Har ikke hørt sang nr 1 og 3, men nettet er for tregt inatt til at jeg får hørt på dem, irriterende:( Men ich komme tilbake til dem:) Og åh, har du hørt Walk off the earth's cover av Somebody that I used to know? Den er mye bedre enn den opprinnelige (som er veldig god i seg selv), aldeles fantastisk og har et uunngåelig dilladrag over seg:D MÅ søke opp på Youtube! (tror ikke det er mulig å sende linker lengre i kommentarer)

Prinsesse Grønn

18.03.2012 kl.12:16

Rebella: Jeg elsker sanger som bare setter seg fast i hodet, når det er av den fine sorten vel og merke. :p Walk off the earth sin cover er amazeballs! Jeg digger den!

Skriv en ny kommentar

hits