Helg og vind. Og litt kjærleik.

Fredag. Sen ettermiddag. Vinden begynner sånn smått å regjere igjen. Den har vært i en slags dvale det meste av dagen etter at den natt til i dag hadde hjemme-alene-fest til langt utpå morgenkvisten. Nordland er vindens hjemland. Og det ser ikke ut til at den skal flytte med det første. 
Jeg er forsåvidt litt lei. Lei av denne årstiden som ikke fører med seg annet enn piskende sludd og speilglatte veier. Som igjen gjør at jeg har måttet ty til brodder på skoene for i det hele tatt kunne tenke på å gå ut. Jeg føler meg egentlig litt fanget. Jeg er liksom ikke fri til å bevege meg hvor jeg vil så lenge kong vinter er i konstant krig med herr vind og sludd og faenskap.
I dag har jeg bare vært hjemme. Hjemme med skolearbeid, telefoner og tvserier. Jo, også internettet da. Noe må jeg jo ha som avledning fra alt som bør gjøres.
Kjæresten jobber seint i dag. Jeg gleder meg til han kommer hjem. Det er en god følelse. At jeg fortsatt kjenner sommerfugler i magen når jeg ikke har sett han på litt for mange timer. At jeg faktisk når å savne han iløpet av dagen.
Jeg tror vi fortsatt har fine år framfor oss.
Ha en fin helg! Det skal iallefall jeg ha.

2 kommentarer

Mariann

14.01.2012 kl.18:59

God helg!

Prinsesse Grønn

14.01.2012 kl.20:47

Mariann: God helg til deg også! :)

Skriv en ny kommentar

hits