Gips og hyttekos.

Jeg er på hytta. Hjemme hos mammaen min. Jeg elsker å være her. Hytta er og forblir mitt paradis. Jeg finner roen her på en merkelig måte, på en måte som egentlig slår meg litt ut. Jeg sover tungt og lenge og føler meg egentlig bare sløv. Pulsen er litt lavere, det samme er skuldrene. Det føles godt. 
Jeg kan ikke si at det føles like godt å ha foten i gips. Ei heller det å være tvunget til å hinke rundt på krykker de neste fem og en halv uker. Ikke er det krykkeføre ute. Ikke er det innlagt vann inne. Utedo og badstue har sin sjarm. Men sjarmen blir litt skjøvet bak en vegg av skygge når alt føles som et ork og man må humpe rundt på stylter i snøen.Ikke før etter foten var ferdig gipset kom jeg på at jeg kanskje burde bedt om en lilla gips, eller en rød med sølvstjerner på. Noe annet enn hysterisk blått. Jeg er ikke spesielt opptatt av mote og matching, men hysterisk blå gips går så utrolig dårlig sammen med juleantrekkene mine. Men man får bare gjøre det beste ut av det hele.
Jeg døyver fortvilelsen og forbannelsen med kos med langhåret hund, nyte at jeg er nær menneskene mine som jeg er så glad i - og avslapping på kongelig nivå. Æ står han av. Det skal ikke stå på det.
Jeg er bare tidvis DRITTLEI allerede. Og aner ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom de neste fem og en halv ukene uten å bli mannevond. Vi får se hva tiden bringer.
Akkurat nå skal jeg hinke ut i badstua. Jeg kan visst ikke la være å vaske meg fram til slutten av januar. Merkelig...

2 kommentarer

Rebella

16.12.2011 kl.22:05

:O Stakkars skjønningen min, så ufattelig kjipt å ha skadet seg slik:O Veldig godt å lese at du i det minste er på et sted hvor du blir tatt vare på slik ingen andre kan; hjemme hos mammen sin;) Kjempegod bedring!

Prinsesse Grønn

19.12.2011 kl.16:14

Rebella: Jeg har hatt fine dager hos mamma. Nå har jeg jo ikke særlig smerter i foten så jeg ser kanskje mer stakkarslig ut enn jeg egentlig er. Jeg får bare så inni granskauen vondt i ryggen av krykkegåingen, men det er jo ikke noe sjokk...

Takk for god bedring. Nå skal jeg nyte jul hos pappa og hos svigers. <3

Skriv en ny kommentar

hits