Møkkaform.Formen er laber. Jeg har en drøss julegaver som definitivt skriker etter å pakkes inn, med mindre jeg går for en litt kreativ løsning og bare slenger det hele i en Rema-pose. Isåfall er jeg ferdig med det gjøremålet. Jeg har vært i mildt sagt uggen form en god stund nå. Lei er bare forbokstaven. I morgen skal jeg heldigvis til dotor dyregod. Om ikke hun kan fikse meg får jeg vel bare vente på bedre tider. Kanskje jeg kan ønske meg bedre tider til jul.
Alt går an. Jeg burde skrive ferdig oppgave om innvandrere. Men oppgaven er så omfattende - og hjernen min så altfor punktert.  
Ikke bare står jeg fast, jeg står til nesa i kvikksand. Har mest lyst å slenge hele samfunnsfaget rett i veggen, samtidig som jeg omfavner Erlend Loe med alt jeg er verdt. Han skal jeg nemlig bare lese til å begynne med. Lese får jeg til, selv med punktert hjerne. Men sånn fungerer det visstnok ikke. Så jeg får vel bare ta meg sammen, blåse hjernen opp til tilnærmet normal størrelse igjen og gjøre det jeg kan for å få denne oppgaven ut av verden.

Jeg håper bare formen bedrer seg snart. Det ville gjort det hele så mye enklere... 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits