Berit. Og jul. Del to.

Berit har reist sin vei. Og glad er jeg for det. Hun var ei utrivelig kjerring. Ei kjerring jeg på ingen måte hadde interesse av å bli særlig godt kjent med. Hun kom, hun raserte, hun dro. Vi slapp billig unna. Det knaket i vindu og ristet i gulv. Vannet krøyp ubehagelig høyt oppover kaikanten og det var lettere ubehagelig å sove. Våknet lørdag morgen med noe som føltes som tung fyllesyke i topplokket. Men en stormfull helg en gang iblant tåler man - og må man også tåle når man bor utsatt til langs kysten. Her har vi gjort det beste ut av det hele med juletente lys og generelt store doser kos. Og i dag falt de første snøfnuggene. Vakkert. Første søndag i advent ble tatt godt imot.


-Her er det ikke vanligvis vann. Her er det asfalt. Berit likte ikke asfalt.


-Jul i stua. Kjærestens adventskalender ligger klar. Herlige julefred.

3 kommentarer

Mariann

28.11.2011 kl.18:53

Nå, så koselig julestemning du har laget! Her fins det ikke et fnugg av sorten... :/ oppussingshelvete og litt for dårlig vær, gjør ikke akkurat underverker for julestemning...

Du ble den heldige vinner av bodyscrub fra Yves Rocher! Send me your adr - gjerne på FB :)

Prinsesse Grønn

28.11.2011 kl.22:40

Mariann: Jeg måtte ordne litt. Reiser bort tidlig i desember og blir borte til måneden er over. Så jeg ville at kjæresten skulle ha det koselig etter jeg drar. :)Om det er noen trøst har vi ikke snø her nå. Den var bare innom for å hilse på. Blåste jo småjævler her i natt - og de tok snøen med seg da de dro.

Jeg liker å være en vinner! Er ikke ofte jeg føler jeg er en vinner. ;)

Fra huset i svingen

28.11.2011 kl.23:15

Så koselig at du vil være med i min lille give away :-D

Ønsker deg en flott uke!!!

Klem Karianne

Skriv en ny kommentar

hits