Produkter som skuffer.Innimellom snubler jeg over produkter jeg mildt sagt blir skuffet over. Her følger noen eksempler:

Jeg er storforbruker av telys. Tenner mellom tyve og tredve om dagen sånn cirka. Jeg er ikke spesielt kresen på telys. Det eneste jeg forventer av dem er faktisk at de brenner. At de gir fra seg lys og at de brenner jevnt de timene de skal brenne. Da forstår jeg faktisk ikke poenget med telys som ikke gjør dette. Jeg har en sånn pose med telys nå. Som ikke brenner. Da har telysene omtrent like like mye nytteverdi som en gaffel i en skål full av suppe.

Vi var på badeferie i slutten av september. Jeg går på smerteplaster pga ryggsmertene mine og ville være litt forsiktig i forhold til bading, så før vi reiste kjøpte jeg en badefilm på apoteket som skulle klistres over plasteret, på den måten ble det ikke vått. Så jeg slengte på denne filmen og stakk på stranda. Da vi kom tilbake tl hotellet noen timer senere begynte det å svi noe groteskt der filmen var festet. Til slutt måtte jeg bare få den av. Og da fulgte huden min med. Så jeg fikk snasne sår i kantene der filmen var festet. Fortsatt har jeg merker etter dette. Jeg betalte over åtti kroner for filmen som jeg brukte en liten flik av. Og det eneste jeg fikk tilbake var arr i huden. Skal sies at Norgesplaster så fint skriver på pakken at denne filmen er både pustende og har materiale som etterligner hudens egenskaper. Jeg lurer litt på hvilken type hud disse menneskene er utstyrt med. For min hud oppfører seg IKKE sånn til vanlig.

På nettet dukker det stadig opp strålende tilbud. Som for eksempel barberhøvel til kvinner med såpe og hele pakka i ett. Så man ikke trenger skum. Problemet er bare at de ikke nevner at man må barbere seg med en annen høvvel etter at denne vidunderhøvvelen liksom har gjort jobben sin. For jeg endte opp med å se ut som jeg var angrepet av skabb. Det vil si, jeg var så full av såpe på leggene at jeg trodde jeg hadde glattbarbert meg herfra til Indonesia. Men etter å ha dusjet av meg skummet og skulle inspisere det fantastiske resultatet var det som å dra fingrene over en kaktus med litt spredte pigger. Så, i stedet for en runde med høvvel ble det to.

Jeg baker mye. Og syns muffins er en fint å slenge sammen. Problemet oppstår når man ikke kan stole på muffinsformene. Da jeg bakte Halloween-muffins og skulle sjekke om de var ferdige var synet som møtte meg heller deprimerende. Det så ut som at jeg holdt på å bake en formkake. Muffinsene hadde rømt ut av formene og glidd hendig sammen til en megakake. Jeg var på nippet til å rive av meg det lille håret jeg har på hodet i ren frustrasjon.

Jeg fatter bare ikke hva produsentene tenker med. Tester de ikke produktene sine før de lovpriser dem i all offentlighet? Jeg vil bare ha det jeg forventer. Telys som brenner, plaster som ikke river huden av meg, barberhøvler som tar bort hår og muffinsformer som holder muffinsene i formene. Det er vel ikke for mye å kreve? 

4 kommentarer

Ingrid Blømacher

06.11.2011 kl.20:38

Har vært borti endel av det der jeg og. Like irriterende hver gang når man kommer bort i sånne produkter.

Anne,garden&angels

06.11.2011 kl.22:54

Jeg kjenner meg igjen i det du skriver..

irriterende når ting ikke funker som de skal.

Takk for koselig hilsen !

Kjekt at du vil bli med på giveaway hos meg igjen.

Lykke til !

ønsker deg en fin ny uke.

Klem Anne

Prinsesse Grønn

08.11.2011 kl.17:34

Ingrid Blømacher: Jeg skjønner bare ikke at ikke produsentene tester produktene sine før de sendes ut på markedet. Fascinerende. :p

Prinsesse Grønn

08.11.2011 kl.17:34

Anne,garden&angels: Ja, det er litt frustrerende når ting ikke funker som forventet. Håper du har det fint. Klem!

Skriv en ny kommentar

hits