Denne uka.Jeg har laget min første suppe fra bunnen av. Jeg var så stolt at jeg kunne ha spydd. Jeg spydde ikke. Det var nemlig en veldig god suppe.

Jeg har sett så mange episoder Supernatural at jeg våkner av at jeg drømmer om demoner og vampyrer og jegere og hele pakka. Jeg er litt ømfintlig når det kommer til skrekk. Jeg sleit med å sove tre-fire kvelder på rad for noen uker siden fordi jeg så REKLAME for en skrekkfilm. En skrekkfilm jeg er ammøbe nok til at jeg selvsagt skal se når den blir tilgjengelig.

Jeg har funnet, sendt inn og fått godkjent emne for fordypningsoppgave i norsk. Erlend Loe, pass deg, jeg skal nemlig fordype meg i deg. 

Jeg har oppdaget at jeg ikke blir noen bakemester. Ikke denne uka. Da jeg godt fornøyd slengte hjemmesnekra og tidkrevende møffins i ovnen hadde jeg ikke tatt med i beregning at jeg da jeg åpnet ovnsdøra skulle se på noe som lignet mer på søledammer enn små kaker. Produsenten av muffinsformer i så tynt papir at de faller sammen når man ser hardt på dem bør skamme seg.

Jeg har smertelig blitt utsatt for gammel dame på treningssenter uten bh. Selv om man har på seg treningstopp så betyr ikke det at man ikke trenger bryststøtte på noe vis. JEG trenger det, jeg er tjueseks år. Da trenger GARANTERT hun det når hun har rundet seksti.

Jeg har fått smake på singellivet. Ikke fordi jeg er singel eller skal bli det. Men kjæresten jobber. Og jobber. Og jobber. Jeg savner ikke for fem flate taco å være singel. Jeg håper jeg ALDRI må være alene igjen.

Jeg har trent fire ganger denne uka. Jeg er så stolt! Og jeg innså i dag på treningssenteret at jeg var så glad for at det var fredag at jeg lett kunne tatt til tårene. Jeg liker å pushe meg selv, men jeg har tydeligvis grenser jeg også.

Jeg gleder meg til kvelden. Svensk idol, Senkveld, Golden. Og kjæresten. Jeg har det fint for tiden. Ganske enkelt.

God helg!

4 kommentarer

Mariann

31.10.2011 kl.12:57

Haha! Den muffinserfaringen har jeg også gjort meg! :) Håper helgen din ble fin! :)

Pia

05.11.2011 kl.20:33

He he, du har jo en morsom blogg! Sånne små greier, som denne "Hey Bro!" synes jeg er fryktelig morsomt. Men det er det jo ikke alle som synes. Du har sånn humor som meg. Men nå må jeg legge ut et dødsseriøst innlegg i bloggen min - må jo framstå som litt voksen innimellom... Yo!

Prinsesse Grønn

05.11.2011 kl.22:01

Mariann: Muffinsformer man ikke kan steke muffins i. Jeg blir så trist på vegne av.... noen. Hva er vitsen med et produkt som ikke funker? Eyh, det skal jeg blogge om!

Prinsesse Grønn

05.11.2011 kl.22:07

Pia: Det er jo på grunn av humoren din at jeg fant meg raskt til rette på bloggen din i utgangspunktet. Og du trenger ikke seriøse innlegg for å framstå som voksen. Du har barn. Mange barn. Det holder i massevis. Så du kan fjase og fnise så mye du vil. Yo Bro!

Skriv en ny kommentar

hits