Om å gråte. I regnet.

"Crying doesn't indicate that you're weak.
Since birth, it has always been a sign that you're alive."

Tidligere i uken gråt jeg i regnet. Jeg gråt av frustrasjon og sinne. Jeg gråt mens jeg snakket med pappaen min. Pappa som blir sint når jeg blir urettferdig behandlet. Pappa som kommer med oppmuntrende ord når jeg trenger det så utrolig mye. Pappa som var den jeg ville snakke med da jeg gråt i regnet. 
Jeg gråt fordi jeg følte meg urettferdig behandlet. Jeg gråt fordi jeg var så sliten av å sloss for at systemet rundt meg skal fungere. Jeg gråt fordi jeg ikke orket tanken på å måtte klore til meg det jeg har krav på når jeg egentlig ikke har krefter nok til å holde meg oppreist.
Det er ikke greit når det offentlige får en til å føle seg ubetydelig, verdiløs og trist. Selv om det bare er flyktige følelser som aldri får grobrunn så er det vondt mens det stormer som verst.
Jeg har en periode med psykisk sykdom bak meg. Jeg har vært langt nede. Jeg kjenner nå på hvor glad jeg er for at jeg ikke er DER når store og viktige instanser gjør livet mitt vanskelig. Jeg er så glad for at jeg nå er psykisk sterk. At jeg ikke sliter med angst eller depresjon, fordi jeg tror dette ville dratt meg ned og bidratt til å gjøre meg sykere. Også jeg er så takknemlig for at jeg har mennesker rundt meg som vil kjempe for meg og som på den måten gir meg styrken og pågangsmotet jeg trenger til å tørke bort tårer, riste av meg sinnet og gi frustrasjonen et spark bak.
Så får jeg heller gråte i regnet når det hele blir for mye å bære. Og ta en telefon til pappaen min.

4 kommentarer

lovelyliller.com -

21.10.2011 kl.23:41

Gråt er så hærlig forløsende.

Mariann

24.10.2011 kl.18:14

Flinke pappaen<3

Prinsesse Grønn

28.10.2011 kl.19:23

lovelyliller.com: Ja, noen ganger (for meg ganske så ofte) er det godt å gråte. Få ut litt grums. :)

Prinsesse Grønn

28.10.2011 kl.19:23

Mariann: Ja,flinke pappaer er veldig godt å ha. <3

Skriv en ny kommentar

hits