Fixing it.

Jeg hadde en veldig vond dag i går. Det er lenge siden jeg har grått så mange tårer spredt utover en dag og deler av en natt. Jeg var sint og skuffet. Og fryktelig lei meg. Jeg følte meg sviktet av et system som gang på gang viser hvor firkantet det er og hvor dårlig det fungerer når alt kommer til alt. Jeg følte meg oversett og tråkket på. Jeg kjente på nedverdigelse og det å være mindreverdig i samfunnet. Det var en vond dag. Full av tårer. Tårer som presset på selv når jeg slett ikke ønsket det. Tårer som lå klar til å poppe fram lenge etter jeg trodde jeg var ferdig å gråte. 
Jeg hadde vondt i hodet og en ubeskrivelig svie i øynene da jeg endelig falt til ro i natt. 

Og da jeg våknet i dag føltes det hele så mye bedre. Jeg ventet på en god venninne og hadde lovet henne cupcakes. Jeg kan bare si at de smakte enda bedre enn de ser ut.Jeg hadde en flott formiddag sammen med ei god venninne. Det føles fint å være sammen. Diskutere viktige tema. Være jentete og fjasete som bare venninner kan være. Det var godt å le. Det var godt å snakke, godt å lytte. Godt å være til. Sammen. Takk for et veldig koselig besøk. Jeg setter veldig pris på deg, Elisabethen min.Glad i deg, snuppa. <3

6 kommentarer

Silje Zindellas

14.10.2011 kl.21:23

uff, håper det ordner seg for deg :)

Prinsesse Grønn

14.10.2011 kl.21:50

Silje Zindellas: Det går seg til. Man må vel ha det litt vondt til tider for at man virkelig skal sette pris på det som er bra. ;)

Nina`s univers

15.10.2011 kl.06:10

Huff, ingen god følelse du må sitte igjen med, når man opplever slik behandling;(

muffinsa så gode ut, hva består toppingen av??

Mariann

16.10.2011 kl.11:32

*klemme på* Du er sterk!

Prinsesse Grønn

16.10.2011 kl.19:43

Mariann: Klemmer tilbake. Jeg er sterk. Det finnes bare en del offentlige etater som er litt sterkere enn meg. Men jeg klarer meg. Må bare gråte det av meg for så å gå videre. ;)

Prinsesse Grønn

16.10.2011 kl.19:44

Nina`s univers: Nei, jeg følte meg ganske så tråkka ned i driten av Nav den dagen. Men det går bedre nå. Jeg er klar til å kjempe.

Muffinsoppskriften med topping finner du her: http://www.passionforbaking.com/blog/2010/06/30/oreo-cupcakes-med-oreo-cookies-frosting/

Skriv en ny kommentar

hits