Skrivesperre.


Jeg har lyst å skrive. Om viktige ting. Om viktige temaer og viktige tanker. Men uansett hvor lyst jeg har så får jeg ikke til. Jeg stikker innom bloggen flere ganger daglig. Men blir stort sett bare sittende å stirre på sjermen. Jeg tror ikke fokuset er helt her akkurat nå. Kanskje har det allerede reist på ferie. Selv lurer jeg på om jeg bare skal droppe å pakke kofferten. Det er jo veldig varmt der vi skal. Hva skal man da med en koffert full av klær?

Vi har skaffet oss ny støvsuger da den gamle truet med å sette fyr på seg selv hver gang jeg brukte den. Så nå har jeg gjennomsiktig støvsuger. Altså sånn at jeg kan se alt jeg støvsuger. Den er veldig flink. Men jeg vet ikke om det er kult eller rett og slett deprimerende å se hvor mye dritt man bokstavelig talt bor i. Så jeg skuler for øyeblikket litt på den.
Se. Jeg vil skrive om opprivende ting, engasjerende ting, tankevekkende ting. Og hva ender jeg opp med? Støvsugere.
Jeg gir opp. 
Google sier forresten at vi skal hit:

Så kanskje jeg ikke gir helt opp enda.

2 kommentarer

Annette

28.09.2011 kl.14:33

Jeg kjenner meg igjen i skrivesperren. Jeg har det selv for tiden, og det er utrolig frustrerende. Det kribler i fingrene etter å skrive noe, men hodet henger ikke med. Konsentrasjonen er på bunn og engasjementet er fraværende. Jeg håper du får bor sperren snart. Du er flink å skrive :-)

Prinsesse Grønn

07.10.2011 kl.16:38

Annette: Tusen takk for oppmuntrende og fine ord. Jeg prøver sånn smått å bli venn med ordene igjen. Selv om det går saaakte. Men jeg vet jo av erfaring at plutselig er både inspirasjon og ord på plass igjen, så jeg gir ikke opp. ;)

Skriv en ny kommentar

hits