Høsten hilses velkommen.

 Høsten står meg veldig nær. Jeg husker langt tilbake at jeg alltid var glad når høsten kom, for med den kom mørke kvelder man kunne gjemme seg i. Man ble mindre synlig, stakk seg ikke like mye ut når høsten omfavnet en.

Nå er det ikke derfor høsten er så viktig for meg. Den viser en verden i konstant forandring. Høsten setter mye mer farge på tilværelsen enn andre årstider. Og jeg som elsker tente lys forelsker meg støtt og stadig i høsten fordi den gir meg grunn til å tenne lys, den gjør lysene mine synlig. Og det er jeg takknemlig for. 

I går gikk vi tur. Naturen rundt byen er fantastisk i utgangspunktet, men når høsten hilser på eksploderer landskapet og man kan ikke annet enn å la seg fascinere. Nå er ikke høsten kommet så veldig i gang med sine krumspring ennå, men litt av høstens maleskrin er allerede i utfoldelese - om enn tidlig. Her er noe av det vi snublet over på turen vår rundt flyplassen:
-Du er verdens beste turkamerat! Takk for at du alltid blir med meg. Selv om dette bare var en omvei til butikken. <3

5 kommentarer

Johanne - Sophie Høvik Ulvang

11.09.2011 kl.17:21

utrolig fine bilder, du er dyktig!! kjempe kjempe fint!

elsker høsten selv, mørket, fargene, været... alt :-)

Prinsesse Grønn

11.09.2011 kl.22:57

Johanne: Tusen takk! Så fine ord å få. :) Og høsten e kjempefin. Min favorittårstid. ;)

Mariann

12.09.2011 kl.11:16

Oi, bilde nr 2 var utrolig kult, med alle "lagene" nedover, også gjerdet i venstre kant! Flott sett og flott komponert! :) Alle var fine, men det stakk seg ut! :)

Dan R. Hagen

12.09.2011 kl.21:03

Jeg må vel innrømme at jeg liker sommeren best, men med tanke på at jeg er septemberbarn har høsten absolutt sin sjarme også ;)

Prinsesse Grønn

12.09.2011 kl.21:13

Dan R. Hagen: Ja, se der, da kan jo ikke høsten være så forferdelig. :p Sommeren har absolutt sine fordeler som for eksempel varmen, men likevel trekkes jeg lett mot det høsten har å tilby. :)

Skriv en ny kommentar

hits