I feel like shit.

Ok. Så er det ikke så jævlig enkelt å bli voksen. Ikke så enkelt å skulle sette foten ned, stå på sitt, forandre tradisjoner og velge andre ting enn man tidligere har valgt. Ganske ofte syns jeg ingenting om å være voksen.
Ikke at alternativet hadde vært særlig mye bedre.
Men som barn slapp jeg i det minste å grue meg til møter med offentlige etater, jeg måtte ikke finne ut hva jeg ville med resten av livet mitt, selv om jeg drømte om å bli både veterinær, fysioterapeut og psykolog. Jeg slapp å grue meg til å ta veloverveide valg som påvirket ikke bare min egen, men også andres liv.
Men det er jo også fint. Sånn når man kjenner etter. Fint at man har så mange valgmuligheter at man omtrent snubler i alternativer hvor enn man tråkker. Og det er jo egentlig ikke så verst å kunne ta ansvar for sitt eget liv. 
Men akkurat nå, akkurat i dag, akkurat nå er det rett og slett litt tungt. Jeg skal få trent det av meg om ikke så lenge. Skal bare spraye litt nesespray i nesa så jeg kanskje får puste igjen
- og bare drite i at alle med øyne kan se på meg at jeg har grått.
Det er nemlig lov å gråte.
Spesielt når det er fordi det ikke er så enkelt å være voksen. 

8 kommentarer

Prinsesse Grønn

09.09.2011 kl.13:05

Sarah: :) God helg!

Trude

09.09.2011 kl.14:54

det e veldig lov å gråte :) det e ikke så helsikkes lett å være voksen nei, men presse man på så får man så mye igjen :) håpe det bedre sæ!

Mariann

09.09.2011 kl.15:12

Gah... kjenner meg igjen. Noen ganger er voksenverden et skremmende sted. Jeg har aldri vært redd for noe særlig i den, ikke egentlig. Men noen ganger har jeg ønsket meg tilbake til da jeg var fjortis, uten ansvar for andre enn meg selv og min egen umiddelbare lykke, som stort sett kunne skaffes til veie via en pose potetgull og et nytt serieblad...

Det er fint å være voksen, og fordelene veier opp ulempene. Heldigvis. :)

Prinsesse Grønn

09.09.2011 kl.15:26

Trude: Det ble straks mye bedre da æ kom mæ på trening. Utruli kor mye trening aleine egentlig kan fikse! :) God helg, søta. <3 Ta vare på dæ sjøl.

Prinsesse Grønn

09.09.2011 kl.15:28

Mariann: Jeg blir ikke så ofte overveldet av det å være voksen, men innimellom, sånn som i dag, da blir jeg rett og slett så overveldet at jeg må gråte litt.

Men så går det straks mye bedre. Så nå har jeg det bra. Gleder meg bare til kjæresten kommer hjem fra jobb så man kan si det er helg helt på ordentlig. :)

Brita Lillevik

09.09.2011 kl.21:31

<3

Prinsesse Grønn

09.09.2011 kl.22:51

Brita Lillevik: <3

Skriv en ny kommentar

hits