Regn og fine gummistøvler.

Jeg vet jeg er rar når jeg jubler av å se det regne på tvers ute fordi det betyr at jeg kan ta i bruk de splitter nye støvlene mine. Som har så fin snøring bak. Og som jeg knyter fine sløyfer på.
Jeg vet jeg er rar nåt det fryder meg at jeg kan plaske i vanndammer med nevnte støvler på. Uten å bli våt på beina. Men med å vekke barnet i meg til liv igjen.
Jeg vet jeg er rar når hjertet mitt gjør et kjempehopp av å se kjæresten komme inn døra etter endt arbeidsdag. Kjæresten som ikke hadde tatt høyde for regnvær og derfor kommer ramlende opp trappa med dryppvått hår og dugg på brillene.
Jeg vet jeg er rar når jeg kjenner at det er veldig godt at høsten er her. Spesielt er jeg rar fordi jeg mest sannsynlig vil gå fra all forstand om kort tid når både regn og kulde går meg på nervene og jeg ikke har funnet ut hvordan jeg skal komme meg gjennom nok en Nordlandsvinter.
Jeg vet veldig godt at jeg er rar. Men noen ganger er det faktisk helt greit å være rar. Spesielt når man har nye gummistøvler man kan knyte fine sløyfer på. 

2 kommentarer

Mariann

07.09.2011 kl.21:20

Hehe, herlig innlegg! :)

Prinsesse Grønn

09.09.2011 kl.13:17

Mariann: I dag regner det igjen. Nok en unnskyldning til å bruke fine støvler. Må bare dusje litt først. :p

Skriv en ny kommentar

hits