Ord på bilder.

2 kommentarer

Rebella

27.07.2011 kl.16:16

♥♥ Slike ord hjelper og er trøstende i slike svarte situasjoner, når man trenger håp og oppmuntring som mest. Slikt hjelper meg veldig, i hvert fall.

SV: Skjønne deg, jeg er litt sånn veldig glad i deg tilbake;) Og åh, det er ikke til å se vekk i fra at de aller fleste av oss nok har felt en del tårer disse dagene - det er virkelig helt forferdelig trist og ubeskrivelig tragisk, men jeg er bare så glad at folk, midt oppi det vonde, viser seg fra sin beste side, med så mye kjærlighet som tilsvar til hatet - jeg er så stolt av folket mitt! Vi er så sterke sammen, og det er virkelig ingen tvil om at vi, mer enn noe annet, vil komme styrket og mer sammensveiset ut av dette. Men Gud, som jeg skulle ønske alle de livene slapp å gå tapt, det er så forjævlig vondt. Helt helt forjævlig vondt.

Prinsesse Grønn

27.07.2011 kl.17:06

Rebella: Jeg måtte lage noen sånne inspirasjonsbilder i helgen, jeg var så langt nede og trengte noe å bruke hodet til. Noe enkelt og fint. Så da ble disse bildene født av noen foto jeg hadde liggende. :)

Jeg er så enig med deg. Så utrolig stolt av landet vårt, av folket vårt, vi er jommen meg ikke så verst når det trengs. Kjærligheten som sprer seg over landet vårt gjør at jeg rolig gjenvinner troen på menneskenes godhet. <3

Skriv en ny kommentar

hits