Et oppgjør med taco.Jeg liker taco. Faktisk liker jeg taco så godt at vi her i huset spiser det cirka en gang i uka. Da gjerne i vegetarform. Men jeg kommer aldri til å like taco godt nok til å forstå at landet er blitt besatt av retten. At produsenter av alt annet enn taco på merkelig vis må flette taco inn koste hva det koste vil. 
Jeg undrer meg over hvem som tar avgjørelsene om hva som får lov å smake taco.
Det kryr av taco-produkter der ute.
Men ikke som en del av sortementet til den gode gamle(?) tacoen med lefser og skjell. Neida.
Her tar vi imot tacopai og tacolasagne med åpne armer, vi forelsker oss i tacopai og kjører på med tacopizza i helgene. På grillen ligger tacopølsene som etterpå får en aldri så liten stripe med tacoketchup. Og om vi så ikke har blitt mettet av taco så kan vi slenge sammen en herlig tacogryte eller kanskje til og med en deilig tacosuppe? Unnskyld meg, men har verden gått FULLSTENDIG av hengslene?
Er det virkelig ikke nok at TACO smaker TACO? Må ALT smake taco? Snart introduserer de vel tacosjokolade og tacokake som vi kan skylle ned med tacobrus.
Jeg kjenner jeg kaldsvetter litt av tanken.
Det må jo være noen som har mistet proppen som holder vettet på plass?
Jeg boikotter alt som smaker taco uten å være taco.
Jeg forstår ikke at noen har et så intenst behov for taco at de ikke får dekket det ved å faktisk spise taco. 
Da kan man jo forsåvidt kjøre på med andre smaker også? Sjokolade er jo godt. Hvorfor ikke satse store penger på sjokoladepasta, sjokoladetikkamasala, sjokoladelaks og lignende produkter?
Laks har jo minst like mye å gjøre med sjokolade som kjøttsuppe har med taco.
Noen som kaster seg over prosjektet? Få verden til å smake sjokolade? Ikke det nei. Høres kanskje litt skrudd ut? Vel, i mine ører klinger tacopai omtrent like godt som fårikål med vaniljeis.
Så jeg er nok ikke en av de som higer såpass etter taco at det bare ikke KAN bli mange nok produkter for å tilfredsstille behovet. Tar det aldri slutt? Blir det aldri for mye taco?
Jeg falt av tacotoget for lenge siden. Og glad er jeg for det.
Ja til taco som smaker taco! Nei til en verden der ALT smaker det samme! Takk! 

9 kommentarer

Leni

22.07.2011 kl.14:07

Æ e såå enig med dæ, Pia :) Softis med taco-strø neste!? Hehe :)

Prinsesse Grønn

22.07.2011 kl.22:48

Leni: Hvis det dukke opp taco-is i disken da trur æ at æ kast inn åran og håndkleet og hele pakka. :p

Brita Lillevik

23.07.2011 kl.13:11

Har ikke tenkt på det før nu, men e helt enig :p fyyysh

Inger Lise

26.07.2011 kl.20:14

Helt enig! Skjønner ikke hvorfor man skal ha alle tacoproduktene. Jeg skal hvertfall ikke kjøpe dem.

Prinsesse Grønn

26.07.2011 kl.20:29

Inger Lise: Nei, jeg forstår virkelig ikke hvorfor det er nødvendig. For meg holder det virkelig at taco smaker taco. :p

Lisbeth Lundestad

26.07.2011 kl.22:00

Først i dag leste jeg ditt taco innlegg, etterat jeg hadde lest innleggene om fredagens tragedier. Det var så befriende å kunne trekke litt på smilebåndet. Du skriver så levende, uansett om det er artig, trist eller seriøst. Du har en gave i "pennen" din Pia og den håper jeg at jeg får oppleve masse av fremover også.

Klem fra Lisbeth

Prinsesse Grønn

26.07.2011 kl.22:02

Lisbeth Lundestad: Åh, Lisbeth, tusen takk for kjempefine ord. Det er godt å kunne gi bort noen smil i disse dager. Og jeg har ikke tenkt å legge vekk "pennen", eller tastaturet med det første. Spesielt ikke nå. Jeg har bare masse tanker som må ned en eller annen plass. Og det er godt at noen da vil lese disse tankene, spesielt når noen er så fine mennesker som deg. <3 Klem!

Anders

07.10.2012 kl.23:28

Fant dette innlegget da jeg i ren frustrasjon googlet "taco er ikke en smak", og føler meg ikke så alene lenger! Er endeløst frustrert over at alt skal smake taco, men nesten mer frustrert over at ingen klarer å forstå at taco er en matrett, ikke en smak!

Det var godt å få litt utløp for frustrasjonen, takk :)

Prinsesse Grønn

08.10.2012 kl.16:34

Anders: Du har så rett. Taco er ikke en smak. Men likevel skal alt hete taco, og alle andre retter skal smake som taco smaker. Jeg fatter det ikke. Og du skal bare frustrere så mye du vil her, jeg tar i mot med åpne armer! :)

Skriv en ny kommentar

hits