Bjørn Eidsvåg.


Jeg fikk gleden av å oppleve Bjørn Eidsvåg live nok en gang i går. Han skuffet selvsagt ikke. Med FANTASTISKE musikere til å løfte stemningen til nye høyder var det duket for en kjempekonsert.
Jeg er kanskje litt partisk når det kommer til Bjørn Eidsvåg. For meg har musikken hans i flere perioder vært det som holdt hodet mitt over vann. Tekstene hans har holdt meg på beina da jeg har trodd jeg ville bikke under.
Min kjærlighet til Eidsvåg starta tidlig. Med Eg ser som stadig dukket opp rundt meg i forbindelse med begravelser og Skyfri himmel som i mange år forfulgte meg fordi jeg var hellig overbevist om at det var sangen om mitt liv.
Følelsene mine for musikken hans har ikke forsvunnet de senere årene heller, han har rett og slett noe i seg som taler til meg og setter hjertet mitt litt i brann. Snart framme er bare vakker, Rundt neste sving er en sang jeg forsvinner helt i og jeg liker at han blander gammelt og nytt og alltid leverer.
Han er morsom og tilstede på scenen. Han KAN det han gjør - og jeg imponeres stadig.  

7 kommentarer

Rebella

19.07.2011 kl.02:33

Jeg tror omtrent alle her til lands har et forhold til Bjørn Eidsvåg - jeg med. Sangene hans er fantastiske, de rører virkelig ved en, og 'Alt du vil ha'- livealbumet er min soleklare favoritt, tror aldri jeg går lei!

SV: Søtings;) Tro det eller ei, jeg er faktisk høyt elsket av unger, og det er gjensidig:) Men jeg er også en infam, liten jævel (kanskje det er derfor de liker meg?!), og det vil nok aldri forandre seg;) Pluss, så skjønn du er - har savnet deg også her innpå, og tenker hele tiden at NÅ skal jeg bli flinkere til å besøke+være mer aktiv i bloggverdenen, men jeg innser at jeg ikke helt kan stå inne for det ennå, men jeg kommer nok sterkt tilbake;)

Prinsesse Grønn

19.07.2011 kl.10:29

Rebella: Eidsvåg er en av mennene i mitt liv som betyr mest. Hans musikk har vært en livredder og en motivator. Jeg blir så glad og trist og varm og kald og alt av musikken hans. Elsker det!

Du kommer tilbake når du kommer tilbake. Jeg blir alltid like glad for besøk fra deg og glemmer deg ikke selv om du er lenge borte. <3

Trude

20.07.2011 kl.10:47

Sv; æ vurderte faktisk å undersøke om det va mulig å flytte hjemreisa et par daga tidligere, kjente æ fikk mer enn nok etter den edderkoppen..

og ja, det va sweet å tane sæ og bade og alt det der, men hjem e aaalltid best, ingen tvil :)

plosiv

20.07.2011 kl.19:24

Så bra! Har aldri vært på konsert med han, men har møtt og prata med han i forbindelse med no jobb-greier. Veldig hyggelig og bra fyr!

Prinsesse Grønn

21.07.2011 kl.15:01

plosiv: For meg lager han MAGI med store bokstaver. Kan absolutt anbefale en konsert med han. :)

Tonje

25.07.2011 kl.09:39

Hei, jeg er også svært glad i Eidsvogs musikk. Skulle gjerne vært på konsert med ham :)

Kjekt du ville være med på gi-bort :) Alt er bra med meg og mine. Håper alt er bra med deg også!

Prinsesse Grønn

25.07.2011 kl.13:51

Tonje: Kan absolutt anbefale en konsert med herr Eidsvåg. :) Alt er bra her, lille Brønnøysund er trygt og godt å være i. Bare veldig trist på vegne av alle de fine menneskene i landet vårt som sliter nå.

Skriv en ny kommentar

hits