Generell møkk.

Jeg hadde slengt sammen et innlegg av typen langt her tidligere i dag. Så klikka Chrome. Deretter klikka jeg. Og når klikkinga hadde lagt seg gav jeg en ren faen i hele bloggen. Kort oppsummert ønsker jeg meg ting. Høyest på lista står skuldre som er store nok til at jeg kan ha vesker på dem uten at de faller ned. Veskene altså. Ikke skuldrene.

Jeg burde ønske meg nytt kamera og ny fotoprinter også. Begge har nemlig svikta. Kameraet mitt tålte ikke sand. Møkkakamera. Og printeren tålte ikke flytting. Eller den tålte ikke at lekkpatronene faktisk var lekk. Skuff! Kanskje er det bare ikke meninga at jeg skal dokumentere livet mitt. Noe som forsåvidt er greit. Jeg har ikke noe liv å dokumentere stort sett.

Her er forresten de bildene jeg fikk tatt med kameraet mitt iløpet av ferien før det gikk ut i streik:

Joda. Jævlig godt dokumentert ferie. Om jeg må si det selv. Noe jeg helt sikkert må da jeg er ganske sikker på at ingen andre vil si det for meg.

Sånn ellers er jeg litt glad for at Frp gjør det ræva i meningsmålinger for tiden. Skal ikke så mye til for å glede denne jenta med andre ord.

Over. Og ut.

2 kommentarer

Mariann

30.05.2011 kl.15:34

Å gud jeg hater når det skjer - det med at Chrome klikker. Herregud!! Særlig siden autosave her på blogg.no suger knallhardt balle!! Jeg blir forbanna på dine vegne, haha! :) Nydelige bilder, uansett! Moren min tok alvorlig 1500 bilder på en uke i Marokko. DET er den dokumenterte ferien sin, det! :)

Prinsesse Grønn

30.05.2011 kl.16:43

Mariann: Jeg kjente at jeg der og da vurderte å slette hele Chrome fra maskinen min. Men jeg tror faktisk vi er venner igjen nå. Du kan tro jeg var frustrert da kameraet bare slutta å virke etter EN føkkings dag. Det virker forsåvidt ikke ennå. Og DET suger balle!

Skriv en ny kommentar

hits