Neida...såeh....


Det er så rotete inni meg. Jeg har kaos i hodet. Jeg aner ikke hvorfor. Eller i det hele tatt hva som lager kaos. Jeg kjenner ikke etter. Jeg orker virkelig ikke. Jeg vet at kaos i hodet mitt som regel er et dårlig tegn. Men jeg er fortsatt en jævel på å fortrenge og late som. 
Det jeg biter meg merke i når jeg går rundt innpakket i tanker og rot er at jeg ikke er snill mot meg selv. Det er aldri meningen å være slem, men automatisk er det nettopp slem jeg er når jeg er inne i slike perioder.
Jeg er dum, jeg er ikke bra nok, jeg er usynlig, jeg er ubetydelig, jeg har ikke noe å bidra med og jeg kan like godt grave meg ned i et sort hull og bli der til det regner snøballer i helvete.
Hvorfor er man så hard mot seg selv? Hvorfor dømmer man seg sønder og sammen. Jeg vet jo at jeg har masse gode egenskaper. Jeg vet jo at jeg er ei flott jente. Sånn innerst inne. Men så er det  visst ikke innerst inne som bestemmer for tiden. Så jeg er litt kaotisk. Og aner ikke helt hvorfor. Og lar det egentlig være sånn ei lita stund til. Ting vil bli bedre. Jeg vet det. Og jeg elsker meg selv mest uten masker. Så jeg skal ikke late som for alltid. 
Jeg har det egentlig veldig fint. Nemlig. Jeg må bare finne styrken i meg til å kjefte ondsinnede parter av meg ned i grøfta der de hører hjemme. 6 kommentarer

Rebella

30.03.2011 kl.14:14

Skjønneste♥ Jeg har nettopp kommet meg litt opp fra en veldig mørk og vond periode, og noe av det som har hjulpet meg, er inspirerende sitater. Det gjør virkelig godt å lese slikt, og jeg kan på det sterkeste anbefale det. På Facebook er det en kjempebra side med et inspirerende og motiverende sitat under hvert bilde de har i albumet sitt; http://www.facebook.com/RenateRebellaHosteland/posts/192052900835951?ref=notif¬if_t=share_comment#!/PeopleWhoInspireUs

Ellers følger jeg et par inspirational quotes sider på Twitter, og som sagt, det har gjort meg en verden av godt på dager og i stunder som har vært ekstra tunge og jeg har følt meg fullstendig motløs og tiltaksløs. Håper du kan dra nytte av det også, vennen min♥

Prinsesse Grønn

31.03.2011 kl.16:34

Rebella: Hihi, nå fant jeg deg på facebook også, det har jeg tenkt lenge på at jeg ville, men jeg har aldri fått meg til å spørre om jeg kunne legge deg til. Vil jo ikke at du skal tro jeg er en eller annen crazy stalker heller. :p

Jeg hører på musikk, tekster i musikk som treffer meg har en tendens til å få fart på følelsene mine, noe som gjør at jeg mer effektivt får rydda opp i topplokket. Også surrer jeg rundt inne på Weheartit, det er så mye vakkert og inspirerende der inne. Jeg er så takknemlig for at du gir meg råd og tips, søta. :)

liseliten

01.04.2011 kl.16:50

Det er litt av en utfordring å lukke ørene for de nedlatende, stygge stemmene, og komme seg ut av det. Det er styrke <3 Og selvfølgelig en god fordel å være klar over at de ikke er sanne og at det vil bli bedre. Slå de ihjel :)

Mariann Johansen ♫♥♫

01.04.2011 kl.19:06

Syns Lise hadde en fin tilnærming her; slå dem ihjel! :)

Prinsesse Grønn

01.04.2011 kl.19:31

liseliten: Ja, det er virkelig en utfordring. Og i perioder føler jeg de slemme stemmene brøler av full hals mens jeg står hjelpeløs i et hjørne og lydløst forsøker å få de til å holde kjeft. Men det går seg til. Jeg seirer alltid, noe jeg vil også denne gang. :)

Prinsesse Grønn

01.04.2011 kl.19:45

Mariann Johansen ♫: Jeg jobber med saken. Skal nok få slått de ihjel. ;)

Skriv en ny kommentar

hits