Missing me.

Jeg vet ikke helt om ytringsfriheten har valgt å blokkere meg, eller om det rett og slett er potensielle ytringer som har flyktet fra meg. Uansett har jeg blitt stående igjen som et spørsmålstegn hver gang jeg har prøvd å formulere tre brukbare skriftlige setninger etter hverandre de siste dagene. Så hva har så opptatt mine tanker siden sist?

Altinn. Gaza. Frp. Snøstorm. Vennskap. Ensomhet. Smerter og Libya? Jeg har hatt hodet inni (kanskje ikke så veldig bokstavelig) diverse nettaviser veldig mange ganger om dagen. Jeg suger til meg nyheter og leser på debattforum. Jeg tror jeg er i ferd med å våkne fra vinterdvalen og at jeg av den grunn hungrer etter kunnskap. Trenger å lære, trenger å gjøre meg opp meninger om ting.

Jeg gleder meg til jeg finner ord og setninger igjen. For jeg savner meg. Nemlig.

4 kommentarer

Rebella

30.03.2011 kl.14:17

Jeg hater når skrivesperren tar meg når jeg ennå likevel har mye på hjertet (dertil er Twitter et genialt sted for min del å få ut i det minste litt, fattet i korthet - tenk at JEG klarer det!!). Jeg blir bare så nedstemt av å lese nettaviser for tiden (er jo alltid tragiske ting i nyhetsbildet, men enkelte perioder går alt ekstra inn på en), så jeg har bare betraktet tingene på avstand.

Prinsesse Grønn

01.04.2011 kl.09:51

Rebella: Det er vel akkurat sånn jeg har det nå. Masse på hjertet, men skrivesperra har tatt meg. Ikke akkurat ideelt. Men jeg håper ordene finner meg igjen snart!

Mariann Johansen ♫♥♫

01.04.2011 kl.19:07

Sånn har jeg hatt det denne uka. Post - ferie - modus. :) Jeg har ikke orka å lese noe heller, så akkurat der kan jeg ikke samstemme, hehe.

Prinsesse Grønn

01.04.2011 kl.19:51

Mariann Johansen ♫: Jeg kjenner jeg blir litt sliten av meg selv, jeg begynner å lese blogger og setter meg til å skulle svare, men så blir det for mye ork. Sånn er det med skriving også, alt bare faller ut mellom fingrene mine. Men jeg merker jeg er på bedringens vei på den fronten nå. Det kommer seg, og jeg gleder meg til å være en del av de engasjertes verden igjen. :p

Skriv en ny kommentar

hits