Ut på tur! Aldri sur!

Det var fint vær i formiddag. For første gang denne måneden. Det måtte man jo benytte seg av. Så jeg og Elisabeth gikk tur. Flyplassen rundt. Alltid koselig å være sammen med den frøkna. Turen var kjempefin.
Det er så nydelig der. Naturen her tar pusten fra meg innimellom. Og gjør at jeg lett tilgir perioder med elendig vær. Uansett. Herlig jente, herlig natur, herlig tur. <3

4 kommentarer

Rebella

13.03.2011 kl.19:18

Hei nydeligste:D Det er så utrolig herlig å komme seg ut på tur, men åh, jeg kan bare ikke vente til våren kommer, det skal bli så vanvittig deilig å gå på tur i skog og mark uten å bli dyvåt+fryse seg ihjel! Og ikke minst kjenne den berusende lukten av natur♥♥ Jeg er ennå iskald på bena etter turen jeg var på med pappa, ene søsteren og Dina for noen timer siden (men det var i det minste kjempekoselig:D).

Brita Lillevik

13.03.2011 kl.19:33

Kor du bor nu ?:)

Prinsesse Grønn

15.03.2011 kl.14:33

Rebella: Ja, det er virkelig deilig å komme seg ut litt. Spesielt nå som det er så lyst og fint ute. Man får virkelig en energiboost. Jeg gleder meg så enormt til jeg faktisk kan gå ut uten å gli på snøen eller fryse eller snørre eller ja. Jeg er litt sånn lei snø og vinter nå. :p Godt du hadde en fin tur, selv om det var kaldt. :)

Prinsesse Grønn

15.03.2011 kl.14:45

Brita Lillevik: Nu bor æ faktisk i Brønnøysund. Av alle plassa i verden. :)

Skriv en ny kommentar

hits