Et problem du har.

Dag 27 - et problem du har


Bare et av problemene mine? Hmm. Hvilket skal da få æren av å speile seg i oppmerksomhetens glans? Jeg tror jeg går for det faktum at jeg er så værsyk at jeg står i fare for å sprenge alle mine omgivelser i perioder. Det er skremmende hvor mye været påvirker meg til tider. Jeg tar meg i å bli rett ut trist til tider uten at jeg helt forstår hvorfor. Helt til jeg innser at det er været som påvirker meg i ganske sterk grad. Jeg liker det ikke, men jeg klarer ikke å gjøre noe med det heller. Når det regner og blåser på tvers og jeg føler meg innelåst i eget hjem, da blir jeg bare svært frustrert. Jeg liker ikke å bli våt inn til beinet av å gå på butikken. Jeg har ikke sansen for å miste følelsen i alle kroppsdeler fordi vinden blåser rett gjennom kroppen. Og jeg syns ikke det er kult å se ut som en katt som har vært i vaskemaskinen når jeg har fikset meg før jeg gikk ut døra. Kjæresten syns jeg er svært morsom når jeg forbanner både værguder og vanndammer strakt til helvete og humrer stille for seg selv når jeg eksploderer som et ilsint lemen hver gang været forandrer seg før jeg når å blunke to ganger. Jeg derimot, jeg vil bare flytte til varmere strøk med umiddelbar virkning.

8 kommentarer

Hilde

08.03.2011 kl.11:10

Flire otfe godt når jeg lesertekster av deg, for du er så velformulert og vittig:))

Du har virkelig et talent Pea<3

Du burde seriøst vurdere å utvikle det vidre, skrive bok kanskje??

Hadde garanert blitt en bestselger, som igjenn hadde gitt deg klingende mynt:))

Så da er det vel ikke noe å tenke på en gang, men bare for deg å hive deg å gi ut en bok:)

Brita Lillevik

08.03.2011 kl.14:34

Vist ho hadde skrevve bok, lætt at æ hadde kjøpt den først! :)

Nina C.

08.03.2011 kl.17:55

Kjenner meg godt igjen der,det er mange som blir påvirket av været, det har stor innvirkning på folk til tider.

Prinsesse Grønn

08.03.2011 kl.18:45

Nina C.: Det er faktisk ganske slitsomt å bli så påvirket av været at jeg tar meg i å bli deppa av det. :p Men det går seg vel til etterhvert. :)

Prinsesse Grønn

08.03.2011 kl.18:45

Brita Lillevik: Du e nu bra søt, Brita. <3

Prinsesse Grønn

08.03.2011 kl.18:47

Hilde: Takk for kjempekompliment. Sett virkelig pris på å høre sånt, spesielt fra folk æ bryr mæ så mye om som dæ. Men æ trur ikke æ e utstyrt med fantasi nok til å skrive nå bok. Så æ hold mæ nok til blogging, der føle æ at æ har frie nok tøyler. ;)

Rebella

13.03.2011 kl.19:34

Jeg blir som sagt ikke fysisk påvirket av været, men i helsike så sint jeg kan bli på at det KONSTANT er drittvær i Bergen i perioder - HELE fuckings dager med kun regn og piss! DÉT går til slutt inn på en, det er ikke normalt å ikke bli negativt påvirket av slikt i lengden, og folk som tror annet, er hjertelig velkommen til å bo her i en av de idiotperiodene med kun dårlig vær!

Prinsesse Grønn

15.03.2011 kl.14:47

Rebella: Jeg skjønner godt du blir lei når det er drittvær i lange perioder, alle kan vel kjenne det litt på kroppen. Jeg tåler også dårlig vær sånn innimellom, men her har det vært dårlig vær så og si alle dagene så langt i år. Og det gjør meg sliten og lei. Men nå har det vært sol noen dager og det hjelper MASSE på humøret. :)

Skriv en ny kommentar

hits