Favorittfilmen din, og hva den handler om.

Dag 24 - favorittfilmen din, og hva den handler om

Jeg har sett mye film i mitt liv. Mye dårlig film, men også mye god film. Hva som er min favorittfilm er jeg ikke helt enig med meg selv om. Jeg har flere favoritter i svært forskjellige sjangre. Men jeg slenger med to filmer jeg aldri blir lei og som er veldig høyt oppe på favorittlista mi.

American History X:

Filmen handler om Derek som er nynazist og som etter noen svært grove forbrytelser havner i fengsel. Hans bror Danny får i oppgave å skrive om broren sin samtidig som Derek slipper ut av fengselet. Vi får se hvordan livet til brødrene har vært opp gjennom tiden og sett Derek bli dratt dypere og dypere inn i nynazismen. Det er en svært sterk film som viser mye av det verste som finnes i mennesker, men samtidig er det en historie om to brødre som åpner øynene og viser nye sider av seg selv. En fantastisk god film.

Inside I'm dancing:

Rory og Michael møter hverandre på et pleiehjem. De lærer hverandre å kjenne på en humoristisk og hjertevarm måte og utvikler et vennskap som de begge lærer mye av. De bestemmer seg for å flytte sammen og møter på mange hindringer og fordommer på sin vei. Kompisene som begge sitter i rullestol viser en måte å leve på som kan røre ethvert hjerte. Det er en fantastisk fin historie. Og det finnes få filmer jeg har grått så mye av som denne, på godt og vondt. SE DEN!

4 kommentarer

Hilde

07.03.2011 kl.10:30

Digge American History X!!!

Trude

07.03.2011 kl.12:48

American History X trur æ trone høyt oppe på lista til ALLE som har sedd den.. FOR en fantastisk film!

og æ kjenne æ må se Inside I'm Dancing!

Prinsesse Grønn

07.03.2011 kl.13:08

Hilde: Den e helt fantastisk rå. :)

Prinsesse Grønn

07.03.2011 kl.13:10

Trude: Ja, har ikke møtt nån som har sagt at American History X e en dårlig film. Å hadde nån sagt det så måtte det ha vært løgn. :p

Du MÅ se Inside I'm Dancing. Den e så røranes, morsom, guttan e stappa av talent, den e tankevekkanes å man skrik sæ ihjææææl. <3

Skriv en ny kommentar

hits