Hvor viktig synes du utdanning er?

Dag 20 - hvor viktig synes du utdanning er?


Uh. Denne treffer meg ganske så spot on. Jeg syns utdanning er viktig. Og det er jo viktig i det samfunnet vi lever i. Jeg syns det er viktig å lære ting, viktig å ønske ting, viktig å vite hva man vil her i livet. 
Jeg elsker å lære ting, elsker å bli utfordret av meg selv, elsker å få mentalt påfyll.
Men likevel har jeg svært lite skolegang å slå i bordet med.
Jeg har gått et år på folkehøyskole. Noe som forsåvidt ikke kan regnes som utdannelse. Og jeg har gått grunnkurs helse- og sosialfag. Men så var jeg liksom ikke helt fornøyd med skolen jeg gikk på. Og jeg ville nordover. Og jeg begynte å jobbe. Så ble jeg psykisk syk og oppå det hele var ryggen et tilbakevendende problem. Som viste sine store og stygge hoggtenner for fullt i 2006. Siden da har alt fokus vært på å komme gjennom dagene som har vært stappa til randen med smerter.
Nå er jeg klar for å lære. Og vil nok etterhvert slenge meg på litt kursing og skole. Det ser jeg fram til. Må bare finne ut hva jeg vil først...

5 kommentarer

Thomas L

04.03.2011 kl.22:59

Jeg er uenig!
(Formell) Utdanning er uviktig for individet (les: meg)!
Det er derimot ganske viktig å føle at man er god på noe, og det er jo ofte et resultat av utdanning, men ikke alltid. Man kan for eksempel være en knakendes god drosjesjåfør helt uten utdanning. Det kan man være stolt av, og det er viktig for samfunnet.
Men utdanning er selvfølgelig viktig for samfunnet, men nesten alt er jo viktig for samfunnet.
Men! Det er jo sabla gøy å være student.

Prinsesse Grønn

04.03.2011 kl.23:29

Thomas L: Jeg føler ikke utdanning er viktig for at jeg skal være jeg. Men jeg føler samtidig det er viktig for meg fordi det er noe jeg ønsker meg. Noen av de flotteste folka jeg vet om har så og si ingen utdanning å slå i bordet med. Og jeg tenker ikke at de må utdanne seg for at de skal kunne bli flottere.

Jeg bare føler hjernen min er litt potetmos fordi jeg higer en del etter kunnskap nå. Så jeg gleder meg til å studere. Gleder meg til å lære. :)

Mariann Johansen ♫♥♫

10.03.2011 kl.15:04

Utdannelse er viktig, men ikke livsnødvendig. Jeg tror mange tar utdannelser fordi vi har et voldsomt press her i Norge på at man SKAL det. Resultatet er at noen går skole bare for å ha noe å gjøre. Det syns jeg er feil. Men utdanning som springer ut av ambisjoner om å BLI noe - se det er noe annet! :)

Mariann Johansen ♫♥♫

10.03.2011 kl.15:09

Jeg glemte jo helt å si at øynene dine er helt nydelige her! Ser du at de ser ut som CD - plater?! Hehe, sorry sammenlikningen, det er et kompliment - men se på irisen din og den lille pupillen alene - det SER ut som en CD - plate, med det helt spesielle skinnet og fargene! Helt nydelig! :)

Prinsesse Grønn

10.03.2011 kl.17:20

Mariann Johansen ♫: Hahaha, det der er det beste komplimentet jeg har fått på lenge! Så fantastisk! Og du har jo rett, de ser faktisk ut som cd-plater. :p

Skriv en ny kommentar

hits