Fortell om familien din.

Dag 19 - fortell om familien din


Oj. Denne er litt tricky. Jeg har mye familie. Og jeg har innviklet familie. Mamma og pappa bor ikke sammen. De flytta fra hverandre før jeg kunne gå. Så ble mamma sammen med min nåværende stefar. Og sammen fikk de min første lillesøster. Pappa gifta seg og fikk to barn, min eneste lillebror og den eldste søstra mi i Asker. Nå er han gift med en bergenser, en av de flotteste bergenserne jeg vet om, og sammen med henne har han fått to vakre prinsesser som utgjør de yngste i søskenflokken. Jeg er forresten gudmor til de to yngste.

Jeg har mista to besteforeldre, noe som var fullstendig knusende for meg. Men jeg har fortsatt alle biologiske besteforeldre i live. Det gjør at jeg ser på meg selv som svært heldig.
Jeg har tre tanter og fire onkler. Og jeg har syv søskenbarn.
Jeg er så glad i familien min og det betyr masse for meg å få tilbringe tid med de. Det er bare så syns de bor spredt utover hele landet så jeg ikke får se de så ofte som jeg skulle ønske.
Men jeg er heldig. Jeg har masse mennesker som bryr seg og jeg har masse mennesker jeg er glad i.

2 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

10.03.2011 kl.15:01

Familier som din er framtiden. Kjernefamilien er i ferd med å bli borte. På en måte syns jeg det er en tragedie, for akkurat der er jeg veldig tradisjonell. Det er vel også noe grunnleggende i oss som gjerne vil at kjærligheten alltid skal vare livet ut, så det henger vel litt sammen med alt også. På den annen side - noen familier er lykkeligere når ikke alle bor i samme hus. Og familiebånd på kryss og tvers gir en masse mennesker man kan være glad i. Mange utfordringer følger med. Men også masse, masse kjærlighet. :)

Prinsesse Grønn

10.03.2011 kl.17:52

Mariann Johansen ♫: Jeg er veldig tradisjonell når det gjelder familie. Men det betyr ikke at jeg kommer fra noen tradisjonell familie, nei. :) Kommer fra en stor slekt, der vi er flinke å ta vare på hverandre, vi ler sammen, vi gråter sammen, vi forteller hverandre at vi er glade i hverandre. Og jeg er heldig som er utstyrt med så mange som bryr seg og som også vil bry seg om mine framtidige barn, både på min side og på kjærestens side. :)

Skriv en ny kommentar

hits