Hva tror du på?

Dag 18 - hva tror du på?

På en måte har jeg vel svart på denne gjennom innlegget om mitt syn på religion. Men jeg kan godt gå litt mer inn på hva JEG tror. Jeg trodde en gang på den guden de snakker om i Bibelen. Men så gikk jeg fra troende til tvilende. Og da var det gjort. Som tvilende stilte jeg for mange spørsmål. Trengte svar på for mye. Begynte å mene ting om religion og Bibelen og hele pakka. Slikt er ikke særlig lurt. Så nå tror jeg på helt andre ting.
Jeg tror på det gode i mennesker. Jeg tror vi er litt gudommelige. Vi er i stand til så ufattelig mye. Og om vi ikke lar andre tråkke oss ned og heller ser det gode i oss selv så tror jeg vi er i stand til å utrette mirakler.
Jeg tror på en høyere makt. En slags kraft. Som har skapt jorden. Men som ikke har makt, som ikke kan dømme, som ikke skal tilbes. Jeg syns bare samspillet mellom mennesker, dyr og planter er så fantastisk at jeg sliter med å tro det bare var et stort smell og plutselig var vi her.
Jeg tror på et liv etter døden. Jeg tror det er en fin plass vi kommer til. En plass der vi skal møte de vi har blitt glad i her på jorden. At vi på en måte skaper oss et nettverk på jorden for å kunne leve evig sammen i et slags sjeleparadis etter døden.

Én kommentar

Mariann Johansen ♫♥♫

10.03.2011 kl.14:58

AH! Som å høre meg selv! :)

Skriv en ny kommentar

hits