Hva er finest?

Frøken Plosiv tagget meg. Så her skal dere få se hva jeg syns er finest.

Å le av: Kjæresten når han er i tullehumør. Og av søsknene mine. Jeg har søsken som stod svært langt framme i køen da humor ble utdelt.

Å grine av: Når fine ting skjer. Når kjæresten overrasker meg. Eller når jeg blir rørt av talentfulle mennesker. Det er fine ting.

Å tenke tilbake på: Tiden da jeg ble kjent med kjæresten min. Og året mitt på folkehøyskolen. Ikke så verst å tenke på alle de fine hytteturene og de herlige somrene jeg har hatt heller.

Å glede seg til: Jeg skal ut å reise en del dette året. Det ser jeg veldig fram til. Jeg gleder meg også til påska. Påska er hellig for meg.

Der du bor: Leiligheta er nå så som så. Men Brønnøysund på sitt vakreste er skapt for å ta pusten fra de fleste. Og jeg ser fram til å tusle opp til hullet i torghatten igjen til sommeren.

Der du kommer fra: At jeg har familien min der. Og at jeg alltid føler ro når jeg kommer opp på hytta. I tillegg er plassen stappa med gode minner og gode venner.

I klesskapet: Haha. Klesskapet mitt er for øyeblikket fordelt mellom to kofferter, et tørkestativ, en skittentøyskurv og diverse gulvplass. Men jeg liker den blå glitresingleten. Og dongeritightsene. Jepp.

I skohylla: Nesnalobbene mine. De er så fine at jeg blir glad av å se på dem.

På iPod-en: Har ikke iPod. Men har mp3-spiller. Der blir jeg glad når Sivert Høyem synger til meg. Og når Pink forteller meg noe spennende. Det gjør meg også godt når jeg hører litt på Eminem. Dessuten får Kings Of Convenience meg til å bli forelska.

I dag: At jeg skal på quiz i kveld. Og at jeg har spist god frokost mens jeg har sett One tree hill. Ikke så verst start på dagen det.

Nå er det din tur.

2 kommentarer

Rebella

05.03.2011 kl.01:46

Så gøyt, dette digget jeg - bombe, ettersom jeg jo haaaater alt av utfordringer! Eller bare rake motsetningen, som de fleste som kjenner en brøkdel av meg er klar over;) Selvsagt skal jeg få tatt denne;D

Mariann Johansen ♫♥♫

10.03.2011 kl.14:50

Fine, fine tingene! <3

Skriv en ny kommentar

hits