Høydepunkter og nedturer det siste året.

Dag 17 - høydepunkter og nedturer det siste året


Året som har gått har vært stappfull av opp- og nedturer.

Vi tar oppturene først:

- I februar 2010 flytta jeg til Brønnøysund og ble samboer med den fineste gutten jeg vet om. Å være samboer med han jeg elsker har vært og er fortsatt fantastisk.
- Jeg fikk meg en ny og veldig god venninne. Elisabeth kom inn i livet mitt og tok meg med storm.
- Påska hos svigers var helt fantastisk. Jeg hadde ikke trodd jeg kom til å kose meg SÅ mye siden jeg mot min religion feira påske i sør, men det var kjempeflott.
- Hadde en fantastisk dametur til Riga.
- Fikk besøk av foreldre, søsken og svigers sommeren 2010.
Det var flott å vise fram Brønnøysund og Ylvingen på sitt beste.
- Vi reiste på sommerferie til Litauen. NYDELIG ferie med varme, bading, god mat og masse øl.
- Jeg kom godt i gang med treningen utpå høsten, men ikke før på nyåret nå fikk jeg virkelig fart i sakene. Jeg koser meg med treningen og kjenner den gir meg masse godt.

Nedturer:

- Det aller verste som har skjedd det siste året var at jeg mista en som betydde ufattelig mye for meg. Denne sorgen bærer jeg med meg. Og hun er i tankene mine hver eneste dag.
- Alt tullet med legekontoret som har gjort meg unødvendig bekymra og fortvila så altfor mange ganger.
- Smertene og småskadene som har hindret meg i å nå målene mine. Jeg kan i perioder ikke fordra kroppen min fordi den gjør meg så vondt. Jeg har så mye smerter at jeg rett og slett blir fullstendig oppgitt og utslitt av det.

3 kommentarer

Rebella

02.03.2011 kl.17:08

Det gjør godt å lese om oppturene dine, jeg skulle ønske du kun hadde hatt det å skrive om, for du vet at er det noen jeg unner alt godt, så er det deg. Nedturene dine gjør meg mer vondt enn jeg tror du vet. Jeg vet så godt hvordan det er å miste en så altfor ung venn, hvordan det etser et gapende sår i deg som aldri helt vil fylles igjen. Spesielt ikke når omstendighetene er ekstra triste (når er det forresten ikke ekstra trist at et ungt menneske dør, så altfor tidlig?). Og de smertene dine, FY som jeg skulle ønske jeg kunne trylle dem vekk! Kan du fortelle litt om dem, så kan jeg foreta et helbredelserituale, hvis det er ok for deg? Det er ikke noe hokus-pokus over det, og det kan i hvert fall ikke skade♥ Jeg vil så gjerne hjelpe deg på enhver måte jeg kan.

Mariann Johansen ♫♥♫

10.03.2011 kl.14:47

Store kontraster.....! <3

Prinsesse Grønn

10.03.2011 kl.17:29

Mariann Johansen ♫: Ja, kontrastene er til tider enorme. Skulle ønske de ikke var så enorme i året som gikk.

Skriv en ny kommentar

hits