Ditt syn på populærmusikk.

Dag 16 - ditt syn på populærmusikk

Jeg tror egentlig ikke jeg har noe syn på populærmusikk.

4 kommentarer

Rebella

01.03.2011 kl.22:03

Er mye enig med deg her; jeg har heller ikke noen særlig bevisst mening om populærmusikk. Jeg liker mye av det, og det irriterer meg at folk er så hysteriske på at man ikke også kan like den typen musikk - 'det er ikke musikk!' liksom. Fuck off;p

SV: Så, så vakkert sagt, kjæreste deg - tusen hjertelig takk, det rørte meg virkelig♥♥ Å kunne gi noen en slik følelse med det jeg har laget, er enhver artists drøm (hva annet kan jeg kalle det? Jeg er jo egentlig artist selvom jeg ikke er kommet ut med ting ennå;p), og jeg blir knallglad for å høre at jeg traff deg rett inn i sjelen. Det var i det hele tatt bare en fantastisk vakker kommentar, og jeg håper du føler i det minste en brøkdel av hvor mye det betyr for meg:)

Prinsesse Grønn

02.03.2011 kl.16:44

Rebella: Jeg syns det er masse fin populærmusikk. Jeg er ikke ei av de som bare hører på en viss sjanger. Jeg hører på masse forskjellig. Og mye er altså typisk populærmusikk.

Jeg elska sangen din! Den er bare helt nydelig og jeg gleder meg til du får gitt ut noe musikk så jeg kan få tak i plata di. Det er fantastisk når musikk virkelig rører noe i hjertet, slik din sang gjorde. Den traff meg som et slag i magen. På en veldig fin måte. Vakkert. Rett og slett. Og stemmen din er bare rå.

Mariann Johansen ♫♥♫

10.03.2011 kl.14:46

Vel, det er stort sett det jeg hører på om dagen, hehe. Det gir meg jo ikke sånn veldig mye, men det irriterer meg stort sett heller ikke. Ja, bortsett fra de gamle sviskene på radio da. De klikker jeg av. ;)

Prinsesse Grønn

10.03.2011 kl.17:28

Mariann Johansen ♫: Jeg har en kjæreste som fikk verdens mest geeky radio i bursdagsgave av meg og der går det mye i pop for tida. Selv med tjue tusen kanaler å velge i så er pop det som ikke får meg til å klore ørene av meg selv når jeg hører på det flere timer om dagen. :p

Skriv en ny kommentar

hits