Dine favorittblogger.

Dag 15 - dine favorittblogger


Jeg har mange favoritter. De er favoritter av svært forskjellige grunner.
Dette er blogger dere burde stikke innom. Virkelig.

Linnéa er helt genial. Jeg ler meg som regel gjennom alle innleggene hennes.
Gunn Hild skriver så godt at jeg blir litt satt ut. Hun er dyktig med ord og skriver om viktige temaer.
Karianne er en verdagsheltinne. Å følge kampen hennes gjennom bloggingen hennes er vakkert, intenst, trist og inspirerende.
Jakob er en forfatter. En god forfatter. Jeg drømmer meg stadig bort i tekstene hans.
Mariann skriver morsomme, tankevekkende, fine tekster og er en av de bloggerne jeg setter mest pris på. Ei vakker dame, på innsiden og på utsiden.
Lise er dama som holder liv i en fantastisk blogg. Jeg beundrer måten hun klarer å formidle vanskelige og sterke ting på en måte som gir meg som leser frysning fra innerst til ytterst. Hun er vakker. Hun er sterk. Hun rører meg.
Sheye tar de vakreste bildene jeg vet om, slenger med de vakreste sammensetningene av ord jeg kan tenke meg og gjør dette om til bloggposter som slenger leserne inn i drømmende øyeblikk.
Rebella har jeg blitt veldig glad i. Jeg elsker kommentarene hennes, jeg elsker at hun blir så engasjert og at hun har en så slagferdig humor at jeg alltid blir i godt humør av henne. Fine rebellaen.

Ok. Det er flere bloggere jeg burde dra fram her, men jeg tror jeg stopper nå. Så får jeg ta en ny liste senere. Det finnes svært mange gode blogger der ute. Hvilke er dine favoritter?

6 kommentarer

mange gode bloggerer ja. Rebella er min favoritt også!

Rebella

01.03.2011 kl.22:06

SNILLESTE, så herlig skjønt skrevet, jeg fikk helt vondt i hjertet nå!! Åh, så rørende fint! Jeg har virkeli blitt veldig glad i deg også, du er bare så GOD, du♥ Og så kjempeskjønt skrevet av Trine her også - SUPERSKJØNNINGENE MINE!

Gode beskrivelser her gjør at jeg skal besøke alle du har skrevet om, så takk for den:)

Prinsesse Grønn

02.03.2011 kl.16:40

TrineCam: Rebella er kjempeflott. :)

Prinsesse Grønn

02.03.2011 kl.16:45

Rebella: Klart du er en av favorittene mine! Jeg er jo blitt så glad i deg. Du har virkelig funnet en egen plass i hjertet mitt. Og jeg liker det sånn. Setter så pris på deg. Og håper du finner noen fine blogger i lista mi. :)

Mariann Johansen ♫♥♫

10.03.2011 kl.12:42

<3 Takk :)

Prinsesse Grønn

10.03.2011 kl.13:03

Mariann Johansen ♫: Det var jo en selvfølge at du skulle inn der. :)

Skriv en ny kommentar

hits