Ditt tidligste minne.

Dag 14 - ditt tidligste minne

Jeg er generelt sett ikke særlig full av god hukommelse.  Men jeg husker et lite glimt fra jeg var rundt to år gammel. Jeg vet jeg må ha vært cirka to fordi minnet er fra et sted vi bare bodde en liten periode av livet mitt. Jeg husker jeg lekte utenfor huset. Med en sånn leke man drar etter seg. And that's it.

4 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

22.02.2011 kl.11:09

Hehe! Jaja, men det er da noe!:D Jeg husker også enkelte ting fra jeg var to år, men det er mest følelser, mer enn opplevelsen i seg selv. Jeg tror faktisk våre barn vil ha mer hukommelse fra sin barndom enn vi har. Nå tar vi bilder og video av alt - i alle fall gjør vi det her hjemme. Sara kan huske helt konkrete ting i dag, som skjedde da hun var rundt ett år - fordi vi har holdt minnet i live ved å se på bilder og snakket om det hundrevis av ganger. Den muligheten hadde man ikke før. :)

♥nina aune♥

24.02.2011 kl.05:45

Jeg tror jeg husker mitt første minne, jeg var 2-3 år, og mamma og pappa jobbet på en båt. Det var 17 mai, og vi ble vekket av at gutta ombord gikk utenfor lugarene og smelte kaserollelokk mot hverandre. Husker jeg var livredd av den høye lyden.

Vi har ingen bildet av akkurat dette, så jeg tror det er det første jeg hukser.

Man kan ofte bli lurt til å tr man husker, spesielt om man har sett et bilde.

Prinsesse Grønn

01.03.2011 kl.14:07

nina aune:

Ja, man kan tro det er ting man husker kun gjennom egne minner, men svært mye er påvirket av hva folk rundt oss forteller oss og av bilder og videoer vi ser. Men det er litt spennende å huske ting fra så tidlig. Man er så liten, det er så lenge siden. Menneskesinnet er spennende.

Rebella

01.03.2011 kl.22:13

Jeg husker at jeg vant et kappløp med en mange andre som lignet på meg - hihiihi;p

Skriv en ny kommentar

hits