Et sted du vil flytte til, eller besøke.

Dag 13 - et sted du vil flytte til, eller besøke


Her må det være lov å drømme litt. Helt siden jeg var fem år gammel har jeg drømt om å bo i Frankrike. Jeg har aldri vært der, men det har for meg vært drømmeparadiset.
Nå vil jeg gjerne på ferie dit, men har ingen spesiell trang til å bo der. 
Italia er også en slik drøm. Dit kunne jeg godt tenke meg å flytte. Lære språket, spise meg enda feitere på god mat og leve i en lykkerus av god stemning og vakre omgivelser.
Jeg har også lyst å flytte hjem. Til Kirkenes that is. Det er noe med den plassen. Etterhvert som årene går lengter hjertet mitt stadig dit. Kanskje fordi mamman min er der. Kanskje bare fordi.. 

Uansett. Home is where the heart is. Så jeg tror jeg får det fint uansett hvor. Så lenge hjertet følger meg.

5 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

17.02.2011 kl.18:33

Jeg har også en drøm om å bo i Italia når jeg blir gammel og grå. :) Det er et nydelig land, enten man er i byer eller på landsbygda.

Hjemlengsel ja.. jeg tenker på Ivar hver gang du snakker om Kirkenes. Jeg skulle ønske det fantes en måte for oss å være sammen uten at en av oss måtte ofre nærheten til hjemplassen sin. Det er vanskelig, det der..

Mariann Johansen ♫♥♫

17.02.2011 kl.18:34

Oss = meg og Ivar, naturligvis :P

Prinsesse Grønn

18.02.2011 kl.10:22

© Mariann Johansen b: Italia ER romantikk i mine øyne. Har en sånn fjern drøm om at det bare MÅ være fantastisk der. Og gleder meg til mitt første møte med landet. Håper det ikke er for lenge til. :)

Ja, "ulempen" med å finne seg en som er fra andre siden av landet er vel nettopp det, at en må ofre nærheten til hjemplassen. Det gjør meg ofte vondt å tenke på at det er sånn. Men jeg vil jo være med kjæresten min uansett og det er jo verdt det. Virkelig.

Rebella

01.03.2011 kl.22:17

Hjemmet er hvor dem du elsker er, uansett hvor det er:) Hjemmet er hvor han er♥ Jeg virkelig elsker byen min og har ikke lyst til å flytte herfra, egentlig noensinne, men for den rette fyren hadde jeg gjort det♥ Og det er selvsagt Paul Wesley. Det sier seg selv;D

Prinsesse Grønn

02.03.2011 kl.16:48

Rebella: Home is where your heart is. <3 Jeg har tro på at hjem kan være hvor som helst. Om man tillater det. Og jeg er villig til å flytte til nordpolen for å være med mannen i mitt liv. :)

Skriv en ny kommentar

hits