Diskuter første kjærlighet og kyss.

Dag 10 - diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss


Diskuter? Med hvem? Meg selv? Eller må det opprettes diskusjonsgrupper? For og imot? 
Jeg kjenner jeg blir litt svimmel av dette.
Uansett. Første kjærlighet. Snakker vi den første jeg var forelska i? Eller den første jeg var lykkelig med? Den første jeg trodde jeg kunne dø for? Eller den første som stakk meg med en pinne i barnehagen?
Og første kyss? Regner vi da med alle de pinlige "Nødt eller sannhet"- affærene i åttende, eller må det ha vært uten småfnisete venninner og kompiser rundt?
Se, her dukker det opp svært mange spørsmål. Og jeg alene kan ikke diskutere alle disse. Kanskje jeg burde skrive en rapport. Få litt oversikt. Og kanskje ikke.

Jeg forelska meg hodestups i en fyr tidlig på ungdomsskolen. Han var naturligvis det fineste jeg noensinne hadde sett og jeg kunne ikke forestille meg å leve et liv uten han. Jeg kjente blodet bruset og hjertet galopperte da jeg så bilder av han eller hørte navnet hans. Det faktum at jeg aldri hadde møtt han og at han var en del år eldre enn meg så jeg ikke som noen hindring. Neida, Brian Littrell, han var drømmemannen.

Nå vet jeg ikke om jeg kan kalle han min første kjærlighet. Det blir vel litt for stalker-ish og creepy. Men følelsene var absolutt ekte fra min side. Om vi nå skal snakke om min første kjærlighet som i min første kjæreste så snakker vi en vakker fyr fra det eksotiske Kenya som jeg i to måneder var sammen med mens jeg gikk på folkehøyskolen, før jeg dumpa han i juleferien da jeg skrekkslagen innså at han ville mer enn bare å kysse meg.
(Jeg var litt ung og ikke helt DER ennå, for å si det mildt)

Jeg har vært forelska mange ganger, for det meste på den ulykkelige måten, men jeg tror ikke jeg kan snakke om at det har vært kjærlighet før jeg møtte min nåværende kjæreste. Av den grunn at jeg ikke har vært sammen med noen andre enn han lenge nok til at følelsene har kunnet utvikle seg. Men at jeg har vært på knærne etter gutter før, det er det ikke tvil om. Er lettere guttegal for å være ærlig.

Mitt første kyss. For å være ærlig så husker jeg ikke. Beste kyssehistorien er uansett da jeg på folkehøyskolen forelska meg i en fyr som jeg hang en del sammen med og vi to gikk en lang tur en kveld det var stjerneklart og fint. Vi satt nede ved vannet og plutselig kyssa vi bare. Hva slikt gjør med ei ung frøken er fantastisk. Jeg svevde lenge på de skyene der.

5 kommentarer

Zindellas

15.02.2011 kl.10:33

hehe søtt:)

Mariann Johansen ♫♥♫

15.02.2011 kl.14:51

Åh, de følelsene! <3

Da jeg traff Ivar hadde jeg nettopp kommet meg ut av et forhold til en svært forstyrret person. Jeg hadde vært svært forelska før, i ungdomskjæresten min som jeg blogget om i går - og før der igjen, i mange, mange.. Jeg husker jeg tenkte rett før jeg traff Ivar, tro om jeg noengang finner kjærligheten på den måten som man gjør når man er tenåring, helt sånn brusende i blodet forelska opp over ørene, typ. Jeg bestemte meg for at det ikke kunne være mulig når man er voksen. Man er for blasert, for realistisk for klar over hvor fort helvete er løs, og ting snur.

Jeg tok feil. Kjære vene så feil jeg tok. Heldigvis. <3

Prinsesse Grønn

17.02.2011 kl.17:14

© Mariann Johansen b: Jeg er så glad du har Ivar. Det lyser kjærlighet av deg når du skriver om han og det er så herlig. <3

Jeg var sikker på at jeg aldri kom til å finne en som kunne elske meg. Fordi jeg var så ødelagt i mine egne øyne. Men jeg fant han. Og han har lært meg å elske meg selv. Det er fantastisk det. Og jeg er så forelska som jeg aldri før har vært. <3

Rebella

02.03.2011 kl.00:13

Så gøyt innlegg:D Liker å få vite mer om folk, det er alltid interessant (merkelig nok, ettersom jeg egentlig kun er interessert i meg selv - hahaha, neida;p). Mitt første kyss - som faktisk var to på én gang (I'm freaky like that, haha), var med de to guttene i klassen jeg hadde minst lyst til å kysse - du gjettet garantert riktig, ja; den evinnelig pinlige Nødt/Sannhet leken (som jeg inntil for FÅ år siden alltid har trodd at het NØTT og sannhet, haha). De valgte med vitende og vilje de to guttene jeg absolutt ikke ville kysse. Aah, lojale venner. Jeg var 10 år da, men det første virkelige kysset mitt (tenker klinekyss) kom da jeg var 13, og det var faktisk med bestevenninnen min, for vi måtte jo øve oss, hahaha;D Vi var så redd for å være helt noobs (wtf Rebella?!) første gangen vi skulle kysse en gutt, så derfor bestemte vi oss for å øve;p Wow, I AM freaky;p I hvert fall hvis du visste andre ting, haha, men det tar vi en annen gang;D

For en utrolig herlig kommentar fra Mariann, forresten - SÅ godt å lese den siste setningen!

Prinsesse Grønn

02.03.2011 kl.16:50

Rebella: Hahaha, du er rett og slett litt freaky. ;) Og jeg liker det sånn. Jeg fikk bare lyst til å finne ut enda mer om deg nå. :p

Skriv en ny kommentar

hits