Hvor vil du være om 10 år?

Dag 2 - hvor vil du være om 10 år?

Denne er faktisk litt vanskelig. Jeg har hatt det vanskelig i mange år og bare tanken på å skulle se for meg hvor jeg er til neste år har vært usannsynlig og rett ut tåpelig i egne øyne. Nå er ting annerledes, men fortsatt er det rart og skummelt når det blir snakk om så mye som ti år fram i tid.

Situasjonen i dag gjør det vanskelig å se framover. Jeg har en rygg som plager meg daglig og så og si i alt jeg gjør noe som er grunnen til at jeg i dag er uføretrygdet. Jeg har selv et håp om at dette vil endre seg med tiden, men jeg vet ikke hvor sannsynlig det er. Jeg har perioder som er verre og perioder som er bedre. Men smertene er der og jeg har ikke funnet noe som tar de bort en hel dag av gangen...

Uansett. Jeg håper jeg er i jobb. Jeg håper jeg har utdannet meg slik at jeg kan hjelpe barn som har det vanskelig, eller kanskje sånn at jeg kan skrive litt. Jeg håper jeg er gift med elsklingen min og at vi har et barn eller to. Jeg håper vi har hund, hytte og hus. Jeg håper jeg er lykkelig. Jeg håper. Men hvor jeg eksakt er, det vet jeg ikke. Og jeg kan ikke annet enn å håpe.

2 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

10.02.2011 kl.12:43

Jeg håper det går slik du ønsker!

Men 10 år? Hvem pokker vet? Jeg vet ikke hvor jeg er om 10 dager engang :P

Prinsesse Grønn

10.02.2011 kl.14:05

© Mariann Johansen b: Hahaha, jeg ser den, jeg vet at jeg er i Oslo og omegn om ti dager. Det er vel det jeg vet. ;)

Skriv en ny kommentar

hits